2016 m. spalio 19 d., trečiadienis

Seminare suaugusiems "Vaikų psichoterapija-2" psichotechnikų demonstravime dalyvavo vaikai nuo 2 iki 13 metų

Neiškenčiu neįdėjus šios nuotraukos.  Mielas berniukas pirmame plane - vyriausias (jam 13 metų) iš praėjusį savaitgalį vykusio seminaro "Vaikų psichoterapija-2" dalyvių-vaikų, su kuriais lektorė Olga Aniščenkova demonstravo atliekamas psichotechnikas.  Kartu jie atliko ateities modeliavimo psichotechnikas: "Sėkmingos ir laimingos ateities vektoriaus nustatymas" ir "Ateities resursavimas".

Aš neperpasakosiu čia pačių psichotechnikų, o tik pasidalinsiu įspūdžiais, kad visus seminaro dalyvius sužavėjo ne pagal amžių brandus berniukas, kuris į savo ateitį panoro įtraukti gėrį, meilę, prasmingą veiklą ir kitus svarbius dalykus.

Barzdotas dėdė, sėdintis nuotraukoje už berniuko nugaros - jo tėtis, Inovacinių psichotechnologijų instituto darbuotojas Maksimas Popovas.  Jis atsakingas už seminarų transliavimą iš Maskvos į kitus miestus, veda laidas su prof. Sergejumi Kovaliovu, kurias galima pažiūrėti youtube.  Seminarų metu jo visur pilna.

Tėtis ir sūnus, pasibaigus seminarui, prisėdo ištuštėjusioje salėje.  Matau, kad abu patenkinti.  Šaunuoliai, gerai pasidarbavot.  Gaila, neprisimenu berniuko vardo, bet tikrai žinau, kad tėtis tavimi didžiuojasi.  Tikiuosi, kad pamatysim tave kitų metų vasario mėnesį dalyvaujant psichotechnikų demonstracijose seminare "Vaikų psichoterapija-3. Darbas su paaugliais." Ir aš pati labai laukiu šio seminaro, nes puikiausiai suprantu, kad paauglystė - ypatingas gyvenimo tarpsnis, kurį būtina suprasti, norint sėkmingai padėti paaugliams spręsti jiems iškylančias problemas.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą