2017 m. gegužės 6 d., šeštadienis

Kaip tikslų turėjimas susijęs su materialine gerove ir laimės pojūčiu


Arūno Maniušio nuotr.
Jeilio (JAV) universitete 1953 metais buvo atliktas įdomus tyrimas.  Būtent: grupės studentų paklausė, ar jie turi išsikėlę sau detalius tikslus ir apmąstę planą, kaip juos ketina įgyvendinti.  Išaiškėjo, kad tik ę procentai student tokius tikslus turėjo.

Praėjus 20 metų buvo surasti tie dabar jau buvę studentai ir jiems užduoti klausimai apie jų finansinę padėtį.


Buvo gauti stulbinantys rezultatai – tie žmonės, kurie būdami studentais žinojo, ko siekia, ir planavo savo ateitį, kartu paėmus uždirbo daugiau nei visi tie, kurie tokių planų neturėjo.  Tai reiškia, kad 3% tiriamųjų finansinis lygis buvo aukštesnis nei likusių 97%.

Ir tai dar ne viskas.  Kartu buvo teiraujamasi, ar tie žmonės jaučiasi laimingais.  Kaip suprantame, laimės pojūtis yra subjektyvus ir jis toli gražu ne visada priklauso nuo turimų pinigų kiekio.  Ir šiuo atveju turėję tikslus laimės jutimu lenkė likusius tiriamuosius.

Manau, kad šio tyrimo rezultatai įtikino, kad svarbu išsikelti sau tikslus ir jų siekti.  Prof. Sergejus Kovaliovas pataria, kad formuluojant savo tikslą būtina:

·       formuluoti tikslą pozityviai ir kaip įmanoma konkrečiau;

·       tikslas turi teikti praktinę naudą ir būti realiu (t. y. pasiekiamu);

·       tikslas turi būti ne paprastu noru, o būtinu poreikiu;

·       svarbu, kad  būtų galimybė patikrinti, kaip judama link tikslo, bei turėti ne vieną, o daug įvairių kelių tikslui pasiekti.
Nesvarbu, ar jūs studentas, ar jau seniai darbuojatės, tikslų išsikėlimas ir jų siekimas padės ne tik tapti turtingesniais, net ir pasijusti laimingesniais.

1 komentaras:

  1. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti