2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Pavardės keitimas. Galima, bet tai daryti reikia kruopščiai ir atsakingai


Kiekviena prof. S.Kovaliovo pravedamo seminaro diena prasideda nuo klausimų atsakymų valandėlės.  Lektorius visada atvaziuoja anksčiau, ir seminaro dalyviai turi progą užduoti profesoriui jiems rūpimus klausimus pačiomis įvairiausiomis temomis.  Kai kuriuos klausimus-atsakymus pateiksiu savo bloge. 
L.Švanienės foto
Klausimas:
Kaip žiūrite į pavardės pakeitimą? Tarkim, jei intuityviai norisi pakeisti pavardėje 1-2 raides?

SERGEJUS KOVALIOVAS atsakė:
Pavardės keitimas – tai likimo keitimas. Neturi užmiršti, kad, kaip minimumas,  įvyksta prisijungimas prie naujos giminės netgi psichogenetikos lygyje, o kartais įvyksta ir atsijungimas nuo senosios giminės.  Aišku?

Ir todėl, jei nori pasikeisti pavardę neskausmingai, tu turi vizualizuoti dviejų Giminių modelius. Tiesą sakant, šiandien kaip tik parodysiu techniką, kuri vadinasi „ Bendruomenės keitimas“, ir atitinkamai naudojantis panašia schema galima padaryti šį keitimą.  Tuo atveju, jei pavardę pakeisi per daug staigiai, reikiamai nesuderinęs, iššauksi dviejų giminių priešiškumą – tiek tos giminės, kurią palieki, tiek tos, į kurią pereini.  Todėl keisti pavardę galima, bet tai reikia padaryti kruopščiai ir atsakingai.
Iš 2016 m. kovo 12-13 d.d. S.Kovaliovo pravesto seminaro "Sąmonės lygio kėlimas" medžiagos 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą