2017 m. balandžio 11 d., antradienis

Patarti ar nepatarti? Čia tai klausimas.

Ar mėgstate patarinėti kitiems, kaip pasielgti?  Ar dažnai sakote: "Aš tavo vietoje padaryčiau taip ir taip."  O gal mėgstate klausti kitų nuomonės, patarimų? 

Beje, tie, kurie vis teiraujasi kitų patarimų, iš tiesų ne tiek klausia kitų nuomonės, kiek ieško žmogaus, kurio patarimas atitiks jo nesuvoktą  nesąmoningą norą.  Ir jei, tarkim, tavo patarimas neatitiko jo supratimo, tai tas žmogelis būtinai užduos tą patį klausimą kitiems. Ir tai darys tol, kol suras "konsultantą", kurio patarimas geriausiai atitiks jo paties jutimą. 

Besivadovaujantys kitų patarimais žmonės bijo priimti atsakomybę už savo sprendimus. Nesėkmės atveju jie kaltins tą, kurio nuomonės paklausė.  Ne be reikalo sakoma, kad duodamas patarimus įgysi priešų.

Iš kitos pusės, mėgėjai mokyti kitus, kaip reikia gyventi, paprastai būna žmonėmis, kurie patys nepatenkinti savo gyvenimu.  Teikdami pamokymus, jie pasijunta pranašesni už tuos, kuriems juos duoda. Be to jie dar yra linkę pykti ar bent įsižeisti, jei žmogus, kuriam buvo duotas patarimas, juo nepasinaudojo. 

Prisiminkim tėvus, kurie atkalbinėjo vaikus tuoktis ar vesti būtent tą partnerį.  Vaikai dažniausiai jų neklauso ir dar pyksta.  Santykiai gali būti sugadinti visam gyvenimui.  Neretai jaunesnioji karta keikia gimdytojus, privertusius juos pasirinkti tėvams patinkančią profesiją.

Anekdotas:  Sūneli, na kodėl tu pasirinkai tokią purviną autoremontininko profesiją.  Geriau būtum kaip tėtis ir mama proktologu.

Tad išvada aiški ir nedviprasmiška: nepatarinėk!

1 komentaras:

  1. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti