2017 m. balandžio 25 d., antradienis

Tik optimistas sugebės pajusti malonumą gyvenimo kelionėse


Pesimizmas – tai proto tingumas.
K.Wilsonas

Kažkuris iš žymių autorių pesimizmą palygino su akmeniu, riedančiu nuo kalno žemyn, o optimizmą...  Taip, - su akmeniu, ridenamu į kalną.  Ši metafora labai gražiai iliustruoja Wilsono mintį. Tikra tiesa, kad į pakalnę akmuo ritasi visai be pastangų.

Kaip tiksliai šie autoriai pastebėjo! Juk visai paprasta būti amžinai piktu ir suirzusiu pesimistu, kuriam viskas visur ir visada negerai. Jis kaip musė net žydinčiame sode susiras šūdo krūvelę ir pasinaudos proga išreikšti nepasitenkinimą, kad visi gyvenimo kampai apdergti.


Nereikia didelių protinių pastangų tam, kad pasakytum, jos visi aplinkui niekšai, vagys ir chuliganai. O teiginys, kad viskas yra blogai ir bus tik dar blogiau, pesimisto lūpose skamba kaip prognozė.  Net ne kaip prognozė, o kaip aiškiaregio pranašystė. Ir iš tiesų, jam tai tikrai bus blogiau.  O jei nebus, tai suras dėl ko pavirkauti.

Būti optimistu kur kas sunkiau.  Čia jau reikia įjungti protą, kad sugebėtum smulkmenose pamatyti grožį ar net stebuklą. Net jei pesimistas dažniausiai teisus, tai tik optimistas sugebės pajusti malonumą gyvenimo kelionėse.

Tai kas vis dėlto svarbiau: būti teisiu ar laimingu?  Kiekvienas renkasi pagal save.  Aš pasirinkau optimizmą.

1 komentaras:

  1. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti