2017 m. balandžio 30 d., sekmadienis

Penki paprasti būdai,kurie padės įveikti tingėjimą


Tikriausiai nėra žmogaus, kuris nors kartą nebūtų patyręs, kaip sunku pradėti darbą, kuris nėra labai mielas.  O didesnei daugumai iš mūsų, tai gerai pažįstamas dalykas, dėl kurio nebuvo įgyvendintos labai geros idėjos ir sumanymai.


Peržiūrėkime keletą labai paprastų, bet galinčių padėti įveikti tingėjimą, būdų. Žinoma, jei tu to norėsi.


Pakilti nuo sofos ir pagaliau pradėti veikti padės:



1.     Pagirk save


Čia ne klaida.  Jūs dar murksai pačiame tingėjime, visu kūnu prilipęs prie lovos, krėslo ar sofos.  Pasakyk sau, kad esate šaunuolis, kad tuoj imsitės darbo, ne taip kaip minios tuščiai pliurpiančių ir nieko nedarančių.  Šis pasakymas ne tik mobilizuoja darbui, bet ir papildomai primena, kad jeigu jūs nepradėsite darbuotis, tai būsite panašus į tuos tuščiakalbius, kuriuos ką tik smerkėte.


2.     Nustatyk konkretų pradžios laiką


Žmogus yra pakankamai inertiška būtybė, tad jei versite save keltis iš kart. Tai gali būti pakankamai sunku.  Geriau pradžios laiką atidėti, kuriam laikui, kad būtų galima psichiškai pasiruošti.  Dar geriau, jei savo ketinimą veiklai užrašytumėte ant popieriaus. Pasakytus žodžius galime „užmiršti“, o parašytas išlieka ir neleidžia pasižadėjimo užmiršti.


3.     Pasimankštink


Sako, kad šis būdas yra labai veiksmingas, nes jis „priverčia“ pagaliau pakilti, išjudėti, o išjudėjus imtis kito darbo paprastai nėra sunku.


4.     Išjunk prietaisus, galinčius sutrukdyti


Išjunk televizorių, radiją, telefoną ir prietaisų programas, kurios gali nukreipti tavo dėmesį kita linkme.


5.     Sugalvok sau apdovanojimą


Sugalvok sau apdovanojimą, kurį sau leisi, kai numatyta užduotis bus įgyvendinta. Malonumo laukimas veiks kaip morkytė tabaluojanti prieš asilo nosį ir verčianti jį bėgti.  Ne, mes - ne asilai, tačiau dovanėles mėgstame.

Išbandyk šiuos būdus ir rask sau veiksmingiausią.  Kai reikės juo naudokis.  Sėkmės darbe!

2 komentarai:

  1. Ar jums reikia pagalbos, kad sugrąžintumėte savo mylėtoją, kuris paliko jus? padėti išspręsti jūsų nevaisingumo problemą ir pastoti? Jei turite sunkumų? Impotencija, gonorėja, STI (lytiniu keliu plintanti infekcija) Insultas ir cukrinis diabetas, fibrozė, Jūsų pinigų grąžinimas iš jūsų skolininkų ir atsisakymo mokėti, darbo skatinimas, astma ir kt. Dr.Obodo gali jums padėti. problemos išnyks amžinai.

    El. Paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk

    WhatsApp: + (234) 8155 42548-1

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti