2016 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Gyvenimo paradoksai

Arūno Maniušio nuotr.
Peržiūrinėdama seną paštą, radau kadaise gero pažįstamo atsiųstus gyvenimo paradoksus.  Dalinuosi jais su savo tinklaraščio skaitytojais:

Turbūt nėra labiau paradoksalios frazės, nei „Aš paaukojau jam geriausius savo gyvenimo metus!". Viena vertus, moteris gailisi metų, praleistų su „tuo asilu", kita vertus, ji pripažįsta, kad būtent tie metai buvo geriausi jos gyvenime.

***
Liūdna aksioma: šimtą kartų paskolink žmogui pinigų ar padaryk kokį nors kitą gerą darbą, o šimtą pirmąjį kartą atsakyk ir būsi šimtą kartų blogesnis už tą, kuris jį iškart pasiuntė velniop...

***
Paradoksaliausias gėrimas - kava. Ją žmonės degina, kad būtų juoda, pila pieno ar grietinėlės, kad būtų balta, maišo su cikorija, kad būtų karti, įberia cukraus, kad būtų saldi, kaitina, kad būtų karšta, o paskui pučia, kad atauštų!


***
Pastabus skaitytojas tikriausiai atkreipė dėmesį į Arūno Maniušio paradoksalią nuotrauką.  Joje daugybė priešingybių: senas - jaunas, tamsus - šviesus, vyras - moteris, priekis - nugara...  Pabandykite surasti joje ir daugiau priešingybių. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą