2016 m. rugpjūčio 20 d., šeštadienis

Ką daryti, kad mergina mane įsimylėtų




Sveiki,

Draugauju su drauge 8 mėnesius, bet tik kaip draugai. Aš ją labai myliu ir mes praleisdavome laiką kaip įsimylėjėliai. Atrodė, kad mes rimtai draugaujam. Ji sakė, kad mane myli ir taip toliau. Bet po kurio laiko ji man pasakė, kad manęs iš viso nemyli. Dar sužinojau, kad turi vyrą ir vaiką.  Bet ji to vyro nemyli, nes jis jos nevertina, šmeižia, keikia. Ji pastojo nuo jo būdama nepilnametė. Ir ji yra vyresnė už mane. Po kai kurio laiko norėjau ją palikti, bet ji prašė nepalikti. Pati nežino, kodėl manęs nemyli. Ji su manim, sakė, jaučiasi labai laiminga, ir prašo, kad jos nepalikčiau. Ir dar vienas faktas - būdama neblaivi ji parodo, kad mane myli ir paklausė manęs, kada jai pasipiršiu.



Ar galite man patarti, ką daryti, kad ji mane įsimylėtų. Aš pildau jos visus norus, tačiau niekas nepadeda.  Gal tik truputėlį pajuda į priekį santykiai.

Gintas (vardas pakeistas)

Labas, Gintai,

Iš karto pasakysiu, kad recepto, ką reikia padaryti, jog tave įsimylėtų mergina, nėra.  Vadinasi, į tavo klausimą neatsakysiu, todėl gali toliau ir neskaityti.

O jeigu skaitai toliau, tai panagrinėkim, kas vyksta tavo ir merginos santykiuose.  Rašai, kad ji kažkada sakė, jog tave myli.  Vėliau ėmė teigti, kad nemyli.  Tačiau, kai norėjai ją palikti, mergina puolė prašyti, kad liktum su ja.  Paskui vėl mesteldavo, kad nemyli, arba kad myli, jei būdavo apsvaigusi nuo alkoholio.  Vargu ar labai suklystume, prognozuodami, kad ir toliau myliu-nemyliu keis vienas kitą, kol mergina pagaliau įsimylės.  Tačiau labiau tikėtina, kad juo būsi ne tu.

Kodėl ne tu?  Todėl, kad padėties šeimininkė yra mergina, ir ji manipuliuoja tavo jausmais jai.  Kai prisiartini, ji atstumia tave, kai ketini išeiti, sulaiko.  Situacija primena, kaip katė žaidžia su pagauta pele.  Čia naguose laiko, čia paleidžia, į šonus dairosi lyg nerūpėtų, tačiau tik pelė taikosi pasprukti,  kaip mat  ir vėl  atsiduria katės naguose.

Tačiau tu neklausi, kaip pasprukti, tik dar labiau veržiesi į merginos glėbį.  Vis tik kviesčiau išbandyti ir kitus vaidmenis.  Užteks būti vien pele.   Kaip tai padaryti?  Pradžiai galėtum išmokti nepalaikyti merginos primetamo žaidimo.  Įsivaizduoju, kad įsimylėjėliui neatsiliepti į mylimosios skambutį gali būti didelis išbandymas.  Ugdyk valią, kantrybę.  Atsiliepk tik į antrą, o dar geriau –  į trečią skambutį.  Priversk ją susidomėti, kas čia darosi.  Kai klaus, atsakymą numuilink.  Nežinojimas tik dar labiau sužadins jos smalsumą.  Būk išradingas, įvairus, nenuspėjamas. Palaipsniui pradėsi jausti, kad ir tu gali nors trumpam tapti padėties šeimininku.

Iki meilės, žinoma, toli.  Tačiau įgyta patirtis suteiks galimybę labiau pasitikėti savimi, gerbti save, geriau suprasti kitus ir besikeičiančią situaciją,  įgysi sugebėjimą priimti sau naudingus sprendimus. Ilgainiui santykiuose su merginomis  pradėsi rinktis tuos vaidmenis, kurie patinka tau.  Sėkmės!

Linga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą