2016 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

Žmogus turi pakankamai aukštą potencialą valios pastangomis paveikti jį supantį pasaulį


Arūno Maniušio nuotr.
Mes galėsime išgyventi tik tuo atveju, jei iš pagrindų pakeisime savo pasaulėžiūrą.  Mumyse turėtų atsirasti tam tikri jėgos centrai.  Mentalinės, protinės jėgos centras pateiks kitą pasaulio vaizdą, kuris bus optimistinis, džiaugsmingas, neegoistinis, aukštos moralės, dvasingas.
Ar egzistuoja kita tikrovė?  Taip, ir fizikos mokslas seniai pripažįsta šį faktą.  Enšteino bendražygis D. Bomas pabandė paaiškinti, kodėl kvantinės mechanikos kanonai neatitinka klasikinės fizikos dėsnių.  Šio darbo eigoje jis matematiškai įrodė dviejų realybės tipų egzistavimą.  Kvantinės nepasireiškusios ir fizinės pasireiškusios.

Kvantinės fizikos aprašyta realybė – būtent ta, kuri išreiškia galimybes, kas gali atsitikti fizinėje realybėje. Ir ją galima tam tikra prasme pavadinti magiška.  Mūsų antrinė realybė yra tam tikra pirminės realybės, kurioje prasideda viskas, kas vėliau įvyks, projekcija...

Santykis tarp dviejų realybių primena santykį tarp vandens ir ledo.  Kvantinė realybė – tai vanduo, iš kurio galima gauti visa, ko tik nori.  O kai jis, taip sakant, sušąla į ledą, tai tampa mūsų tikrove, konkrečiais įvykiais.

Tokiu būdu žmogus turi pakankamai aukštą potencialą valios pastangomis paveikti jį supantį pasaulį.  Kadangi kvantinė realybė, tiesą sakant, yra tikimybių realybė.  Mes turime sugebėjimus savo mintimis aktyvizuoti bet kurį įvykių variantą.  Kaip nebūtų gaila, daugumai žmonių būdingas taip vadinamas „katastrofinis“ mąstymas, o ne anastrofinis.

Tai reiškia, kad jei jie galvoja, jog atsitiks kažkas blogo, tai būtent tai ir atsitiks.  Patarimas būtų paprastas: jeigu norite sukurti sau kažką priimtiną, paprasčiausiai pakeiskite savo sąmonės turinį.  Iš negatyvaus į pozityvų.  Nes tai, kas joje yra, pasireikš jūsų gyvenime.

Ištrauka iš S. Kovaliovo interviu econet.ru.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą