2018 m. rugsėjo 9 d., sekmadienis

Pirmieji labai svarbūs žingsniai link tikslo



Labai daug žmonių sunkiai gali įvardinti, ko jie nori.  Tad prieš pradedant bet kokį darbą, kelionę ir tuo labiau psichoterapinį procesą svarbu išsiaiškinti dabartinę situaciją (kur esu dabar) ir norimą situaciją (ką noriu pasiekti).

Neretai pasitaiko, kad žmogus vis dar napaleidžia praeities ir joje gyvena.  Būna ir kitoks variantas, kai jis gyvena tarytum ateity ir nesuvokia esamos problemos.  Tad pradžioje svarbu tiksliai įsivardinti, kur esu dabar. 

Psichoterapijoje tai suvokti padeda atsakymai į  žemiau pateiktus klausimus. Beje, atsakymus į juos yra naudinga peržiūrėti ir sprendžiant psichologines problemas savarankiškai.



Dabartinė būsena


1.Kokia problemos esmė?

Kaip ji pasireiškia jūsų gyvenime? Kaip ji įtakoja jūsų būseną, elgesį, įsitikinimus, savivertę, savęs vaizdinius. Kaip jūs matote problemą, ką tada girdite, ką jaučiate, ką galvojate?

2.Kokiose situacijose pasireiškia problema?

3.Ką jau darėte, kad išspręstumėte problemą? Kokių rezultatų pasiekėte?

4. Kokias antrines naudas jums suteikia problemos turėjimas?

5. Kodėl jūs dar neišsprendėte šios problemos?



Įsivardinus problemą ir dabartinę situaciją, susijusią su ta problema, svarbu suformuluoti, o ko aš iš tikrųjų noriu ir kaip pažinsiu, kad tą rezultatą pasiekiau.

Juk dažnai pasitaiko, kad žmonės žino, kad nenori to, ką turi, bet labai sunkiai įvardina, o ko nori.  Jei bandysite kažką daryti, nenusistatę sau tikslo, be abejo, kažką tokio jūs pasieksite, bet didelė tikimybė, kad rezultatas jūsų netenkins.

Situaciją, kai žmogus nežino, ko nori, ir puola bėgti iš jį netenkinančios situacijos, galima palyginti su lėktuvu, kuris pakilo iš oro uosto ir skrenda, kur pakliuvo.  Tikimybė, kad jis aklai pataikys į kitą oro uostą ir galės saugiai nusileisti, yra labai maža.  Galima sakyti, - nulinė.

Nusistatyti tikslų maršrutą jums padės žemiau išvardinti klausimai.



Norima būsena

1. Ko norite vietoj problemos? Pagal kokius požymius žinosite, kad problemą išsprendėte? Kaip jausitės, ką darysite, kokie bus jūsų įsitikinimai, savivertė, savęs paties vaizdiniai? Ką tada matysite, ką girdėsite, ką jausite, ką galvosite?

2. Kur, kada, kaip, kokiose situacijose ir kokiose sąlygose jums reikalinga norima būsena?

3. Kiek norima būsena palengvins (apsunkins?) jūsų gyvenimą?

4.Kokiais būdais sieksite norimos būsenos?

5.Kokius savo resursus panaudosite, siekdamas norimos būsenos, ir kokias kliūtis įveiksite? Kada ir kaip, kokiose situacijose ir kokiose sąlygose?



Gera pradžia – pusė darbo.  Nuoširdžiai atsakę į klausimus, jūs jau turėsite kelionės planą.  Beliks žengti pirmą žingsnį ir keliauti link tikslo.  Galimas dalykas, kad kelionėje jums pritrūks instrumentų, kurių pagalba vienas ar kitas kliūtis galima įveikti lengvai ir paprastai.  Su specialisto pagalba kliūtis įveiksite kur kas greičiau.
Sėkmingos kelionės

13 komentarų:

  1. Tai buvo didelis garbės susitikimas, kai dr. Egwali išgydė ir padėjo atkurti mano iširusias santuokas, kurios žlugimo riba buvo vien dėl to, kad po daugelio metų buvimo kartu nesugebėjau susilaukti vaiko, aš taip pat jaučiausi blogai, nes tada vieną dieną jis nusprendė eiti savo keliu, kuris iš tikrųjų mane sužlugdė, o tai labai nepanašus į jį. Aš susisiekiau su dr. Egwali rašybos namais dėl visko, kas dabar pasikeitė, nes mes vėl kartu ir laukiamės pirmojo vaiko. Labai džiaugiuosi, kad sutinku jus, pone. Jūsų taip pat nėra išimtis. Susisiekite su juo šiandien dėl visų su vedybomis ir sveikata susijusių klausimų ir džiaugsitės, kad tai padarėte .. Tai yra jo išsami informacija. El. Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  2. Daug vasaros, Linga, šilumos ir gerumo širdyje, kad visiems ir sau užtektų.
    Pavėluotai,
    Eik

    AtsakytiPanaikinti
  3. Niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu laimingas ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Aš esu registruota slaugytoja, mano 5 metų santuoka iširo, mano vyras mane paliko, o mūsų vaikai išėjo iš namų, o kiti dalykai, kuriuos girdėjau, girdėjau, kad jis matė mergaitę, kurią iš visų jėgų stengiausi parvežti namo, maldavau, nors to nepadariau Nieko blogo nepadariau, kad viskas veiktų, bet jis visiškai atsisakė kalbėti, keistai elgėsi su manimi ir net nepaisė vaikų. Buvau nusivylusi ir turėjau kreiptis pagalbos, kol pamačiau daktaro Egwali dvasinių namų bylą. Jis patikino, kad bus patenkintas ir kad viskas bus gerai per kelias dienas, bet aš buvau tikrai skeptiškas. Pagaliau vėl susisiekiau su juo, mes kartu išgyvenome procesą ir nustebome, kad burtas suveikė ir mano vyras grįžo namo po 2 metų išsiskyrimo. Dr. Egwali, jis iš tikrųjų yra jo žodžių vyras, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, kreipkitės į magą dr. Egwali dėl ilgalaikio gydymo.
    El. Paštas: Dregwalispellbinder@gmail.com
    „WhatsApp“ / „Viber“ numeris: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki visi, ar jūs laukiate skyrybų ir norite susitarti ne teisme, ar norite, kad jūsų sutuoktinis grįžtų namo. Dr Egwali burtai iš tikrųjų yra teisingi ir patikimiausi iš jų, jis įspūdingas ir be streso, niekada netikėjo tokiais dalykais, kol man labai trūko tada jis pakeitė mano suvokimą, mano sutuoktinis grįžo namo po skyrybų, įvykusių per metus, dabar mes visiškai kartu gyvename gražiai, nes viena šeima padidino mūsų finansinį gyvenimą. Mes abu buvome paaukštinti skirtingose ​​darbo vietose. dabar daug ramybės mūsų namuose. Aš labai dėkingas dr. Egwali už jūsų įsikišimą tikrai padėjo, maniau, kad viskas baigėsi, bet jūs tai padarėte, kai dingo visa viltis. Jei esate ten ir jums reikia patikimo burtų daktaro, tada nebeieškokite dr. Egwali, kuris jums toks teisingas.
    Čia yra jo kontaktai „WhatsApp“ +2348122948392
    El. dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gyvenimas kartais gali būti įdomus, viena minutė yra graži, o kita - visiškai kitokia. Mes su vyru gyvenome labai gražų gyvenimą prieš netikėtą chaosą, gyvenimą be dėmių ir nepasitikėjimo, kol neturėjome problemų dėl savo vaikų paramos, jis nustojo mokėti ir rado nuotykį lauke flirtuodamas su savo trokštamais santuokiniais namais. viskas, ką kentėjau. ir dėl to, ką dirbau dėl bereikalingo malonumo, jaučiau savyje šią tuštumą, neįsivaizdavau, kaip padėti man su juo susivienyti, nes jis negrįžo namo, liko vėlai, gėrė, rūkė, darė įvairius dalykus, kurių niekada padarė. Tačiau dėka žmogaus, kuris atnešė džiaugsmą ir stabilumą mano namuose, daktaras Egwali, gerų darbų žmogus, yra toks tikras ir pritaikytas, nes aš bandžiau ir pasitikėjau. Pasikalbėkite su juo apie tai, kas jus vargina, ir būsite patenkinti, kad tai padarėte. „WhatsApp“ arba „Viber“ +2348122948392 arba el. Paštu dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kiekvienas, skaitantis tai, turi tikėti ir būti pozityviai nusiteikęs, nes dirba didesnės jėgos, nei kada nors įsivaizduojate. Tai pagerės, kai tuo tikėsite ir elgsitės, o tada kiekviena jūsų situacija pamažu keisis į gerąją pusę. Po susitikimo su daktaru EGWALI sutvarkiau daiktus su savo sutuoktiniu. Mano sąjungą sužlugdė nenugalimos jėgos, nežinodamos, kad pagrindinis tikslas yra mano santuoka, mes turėjome nuolatinių problemų jų neišsprendę, tačiau viskas atsigavo po DR EGWALI atvykimo, nes esame laimingi ir gyvename taikoje, be jokios abejonės, labai rekomenduočiau tiems, kuriems reikia gero rašybos, tai tikrai patikima bet kokiems klausimams, su kuriais susiduriate, nesvarbu, ar tai meilė, apsauga, pinigai ar psichinės galios. Dr EGWALI yra tikras dalykas. Rašykite jam el. Paštu Dregwalispellbinder@gmail.com arba „Viber“ / „WhatsApp“ +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aš didžiuojuosi ir džiaugiuosi galėdamas čia dalintis šiuo nuostabiu, nuostabiu ir nepaprastu liudijimu, dabar negaliu patikėti, kad mano buvęs vyras yra čia su manimi ir maldauja visų nedorybių, sakydamas, koks jis blogas. Jaučiausi tuščia, kai jis susikrovė krepšius ir paliko mane, jis net mane palietė. Ir visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai nuėjau pas daktarą Egwali pagalbos. Šiandien aš esu laimingiausia moteris pasaulyje, atrodo, kad ji vėl turės ją šalia. Tai stebuklas man ir mano šeimai, linksma ir amžina pramoga. Dabar aš tokia laiminga ir nežinau, kaip padėkoti ir padėkoti daktarui Egwali. Aš labai rekomenduoju, jei reikia skubios pagalbos, nes tai garantuota.
    Siųskite el. Paštu el. Paštu šiandien /dregwalispellhome@gmail.com arba
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveiki, dabar pažįstu rašybos gydytoją, galite užmegzti apčiuopiamą privatų pokalbį ir atkurti savo meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visada patikimas daktaras Egwali, burtininkas, kuris savo burtais pakeitė mano gyvenimą ir daugelį kitų šiandien žinomų gyvenimų. Jūs tiesiog tai vadinate meilės burtu, karjeros siekimu, sveikatos problemomis, kad ir kaip bebūtų, kokioje traumoje atsidursite, laikas nedvejodamas pasirūpinti jumis. Mano atvejis buvo gana negražus prieš jį sutinkant, o visa kita buvo istorija. Su juo galite susisiekti bet kuria iš šių priemonių „WhatsApp“ / „Viber“ +2348122948392
    Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    Surenkite privatų susitikimą su juo ir vėl būkite laimingi.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ar norite taikos savo gyvenime, taip pat pavargote išgyventi nepageidaujamas traumas savo santuokiniame gyvenime. Dr Egwali yra čia tik tam, kad padėtų išspręsti tą chaosą ir sugrąžintų jūsų namams nesibaigiančią ramybę. Viskas priklauso nuo jūsų pozityvumo lygio ir nuo to, kaip esate pasiryžę įnešti pokyčių į savo gyvenimą, nes jie abu yra svarbūs atliekant šią pareigą, jis sutaupė daug, o aš esu vienas iš jų. Kalbėkitės su juo šiandien ir turite begalę priežasčių vėl šypsotis .. Whatsapp / +2348122948392
    Paštu / dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  10. Mano vardas Eliza, mano 5 metų vyras paliko mane su mūsų 2 metų kūdikiu, nes susidūriau su juo apgaudinėdamas, kad nakvojau lauke, kol nesupratau, kas vyksta, mano vyras gyveno su kita moterimi, sutikau draugą, kuris mane supažindina Dr. Ajayi galingas burtininkas. Pasakiau daktarui Ajayi apie savo situaciją ir meilės burtai buvo padaryti, po 3 dienų mano vyras grįžo namo ir mes vėl gyvename laimingą gyvenimą. susisiekite su daktaru Ajayi per Whatsapp: +2347084887094 dėl santuokos problemų sprendimo.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Mano vardas Nojus Balthis. Man buvo proga parašyti Dr. Ajayi, kuris yra galingas dvasingas žmogus, pas kurį galite kreiptis, jei jums reikia pagalbos, jis yra puikus burtininkas, galintis padėti išspręsti jūsų gyvenimo problemas. galite susisiekti su juo el. paštu: drajayi1990@gmail.com, taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber numeriu: +2347084887094 jis padėjo man susigrąžinti mano buvusią žmoną po 5 mėnesių išsiskyrimo, aš abejojau, bet dr Ajayi sugebėjo gerai išsklaidyti abejones. Daktaras Ajayi taip pat ruošia žoleles nuo bet kokios ligos, vaistažolių, skirtų vyrų impotencijai gydyti, vaistažolių miomų gydymui, žolelių, skirtų pastoti, vaistažoles inkstų ligoms gydyti, diabetą ir bet kokias sveikatos problemas. Dr Ajayi turi joms žolelių

    AtsakytiPanaikinti
  12. jei reikia pagalbos imi ir kreipiesi, negalvodamas ką čia apie mane pasakys, kaip sureaguos.. galų gale kitiems žinoti ir nereikia, svarbiausia nemeluoti sau pačiam. lotusmedica.lt

    AtsakytiPanaikinti
  13. Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Telefonas/Whatsapp (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti