2017 m. kovo 27 d., pirmadienis

Kaip gauti tai, ko nori

Šiam 47 min. video įrašui subtitrus lietuvių kalba ruošiau labai ilgai.  bent taip jau man subjektyviai atrodė.  Tekstas jau buvo paruoštas, bet reikėjo jį suderinti su pačia video medžiaga, kai kur pakoreguoti ir įkelti. 

Kas vakarą skirdavau laiko subtitrų įkėlinėjimui.  Važiuodama į seminarą, vežiausi ir kompiuterį.  Prie šio darbelio dirbau ir orouoste, laukdama lėktuvo skrydžio, net pačiame lėktuve. Ir štai - sekmadienis, kai su palengvėjimu pamačiau, kad pabaiga jau šviečiasi.


Žinot, vis tik kaip gerai, kai dirbi dirbi, ir iki finišo lieka visai nedaug.  Atrodo jau įkvepi užbaigto darbo aromatą. Net tai, kad dar kartą reikės perklausyti viską iš eilės ir ištaisyti praleistus netikslumus, atrodo juokų darbu.

Beje, šis video apie norų įgyvenidinimą. Dar niekada nebuvo taip išsamiai, taip nuodugniai, taip metodiškai pateikta norų įgyvendinimo technologija.  Palyginus su šia informacija žymusis filmas "Paslaptis" atrodo kaip vaikiška pasaka, mažai ką bendro turinti su tikrove.

"ProPsichologija" laidoje prof. S.Kovaliovas pateikė netgi dvi technologijas. Pradėjo jis nuo klasikos, papasakodamas apie Patandžali  norų realizavimo sistemą. O pabaigoje prof. S. Kovaliovas išdėstė savo patobulintą sistemą. 

Šiame video taip pat sužinosite būtinas dvasines, mentalines ir fizines sąlygas įgalinančias realizuotis jūsų norams.

Įsivaizduoju, kad iš pradžių nuo informacijos kiekio gali apsisukti galva.  Bet jei turėsite pakankamai kantrybės ne tik klausyti, bet ir gautomis žiniomis pasinaudoti praktiškai, tai bet koks jūsų noras galės tapti realybe.  To ir linkiu.

Gaila, kad dėl  didelės apimties negaliu šio video įkelti tiesiai į blogą.  Todėl pateikiu nuorodą. Spausk užrašą:


Arba spausk šią nuorodą: https://www.youtube.com/watch?v=HsOjHM46EsM

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą