2017 m. balandžio 28 d., penktadienis

Bijau vorų - nebebijau vorų


Baimių yra pačių įvairiausių.  Vieni bijo tamsos, kiti aukščio, vandens, apsinuodyti maistu, minios, būti vieni, automobilių ir t.t.  O gyvių, kurių bijo žmonės, yra ilgiausias sąrašas.  Pavyzdžiui, gyvačių, vorų, driežų, šunų, kačių, šikšnosparnių...
Baimės paprastai apriboja žmonių gyvenimą.  Tarkim, jei bijai skristi lėktuvu, tai turėsi suktis, naudodamasis tik žemės ir vandens transportu. Toli gražu ne visada tai patogu, nes kelionė užtrunka kur kas ilgiau.  O būna vietų, į kurias galima tik nuskristi.

Įdomiausia tai, kad daugumos baimių šiuolaikiniais psichoterapiniais būdais galima lengvai atsikratyti. 
Kartą turėjau kuriozinį atvejį.  Parskridusi į Vilnių iš Maskvos, kur dalyvavau seminare, nuėjau į mikroautobusą kelionei į Klaipėdą.  Vairuotojas informavo, kad turėsime šiek tiek palaukti kitų keleivių, skrendančių iš Kijevo, nes jų lėktuvas vėluoja. Laukti teko net valandą, tai įsikalbėjom su šnekiu vairuotoju.  Paaiškėjo, kad jis bijo vorų.
Kad laukimas neprailgtų, pasisiūliau jam pravesti psichoterapiją vorų baimės likvidavimui.  Savaime suprantama, kad jis netikėjo, kad jo baimė gali išnykti – juk vorų jis bijojo tiek, kiek save prisimena.
Jo atveju vorų baimė buvo gauta iš mamos, kuri taip pat bijojo šių gyvių. Pasirodo, ir jo mama bijojo vorų ir tai paveldėjo iš savo mamos.  Panaudojus psichogenetinės psichoterapijos technikas (autorius S. Kovaliovas), mes grąžinom baimės vaizdinį močiutei, išsiaiškinom, kas atsitiko, kad ji tada išsigando, suteikėm reikiamų resursų ir vietoj baimės klientui grąžinom ramybę.
Jaunam vyrui didelį įspūdį padarė tai, kad jis galėjo matyti savo močiutės gyvenimo kritinį momentą.  Jis net užmiršo apie vorus.  Tada aš jam kyštelėjau delną, sakydama: „Voras!“ Prieš pradedant darbą į tokį veiksmą jis reaguodavo krūptelėjimu.  Dabar nesureagavo niekaip.  Taip taip! Niekaip.  Tik paskui jis atsitokėjo, įvardino, kad dabar jaučiasi lyg akmuo nuo krūtinės būtų nuriedėjęs.  Dar kartą pabandėm įsivaizduoti vorus, tačiau vyras liko ramus.
Buvau tikra, kad dabar mikriuko vairuotojas nebebijos vorų, nors jis pats dar turėjo šiokių tokių abejonių.
Nežinojau, ar bepasitaikys kada mums susitikti ir sužinoti, kaip yra iš tikrųjų. Tačiau likimas vėl mus suvedė, kai po kiek laiko vėl vykau į komandiruotę.  Vairuotojas iškart mane pažino ir puolė pasakoti, kad stebuklas įvyko – jis daugiau nebebijo vorų.  Ir dar pasigyrė, kad, norėdamas pasitikrinti, ar tikrai daugiau nebebijo, nuvyko pas draugus, kurie namuose laikė tarantulą (tokį didelį vorą), bei paėmė šį baisų gyvį į rankas.
Štai tokia paprasta nepaprasta istorija, atsitiktinai padėjusi vyrui atsikratyti vorų baimės. Pabaigai pridursiu, kad mūsų seansas truko 15 minučių.

2 komentarai:

  1. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Investicija į kod 95 цена yra esminis žingsnis kiekvienam profesionaliam vairuotojui, siekiančiam dirbti ir vežti krovinius ar keleivius Europos Sąjungos teritorijoje. Ši kaina apima visus reikalingus mokymus ir egzaminus, kurie įgalina vairuotojus saugiai ir efektyviai dirbti pagal aukščiausius Europos transporto standartus. Mokymo programos sudarytos taip, kad aprėptų svarbiausias temas: nuo kelių eismo taisyklių iki krovinių tvarkymo ir avarijų prevencijos. Sėkmingai išlaikęs egzaminus ir gavęs kod 95, vairuotojas patvirtina savo gebėjimus veikti tarptautinėje aplinkoje, kas neabejotinai atveria platesnes karjeros perspektyvas ir didesnį darbo pasiūlymų skaičių. Nors kaina gali variuoti priklausomai nuo mokymo centro ir programos turinio, ji laikoma vertinga investicija į asmeninį tobulėjimą ir profesionalų atpažinimą.





    AtsakytiPanaikinti