2017 m. balandžio 29 d., šeštadienis

Kai pasiryžti skiryboms


Jauna moteris  papasakojo apie savo nelengvą gyvenimą. Jai -21 metai,  su draugu gyvena nesusituokusi, augina 7 mėnesių vaikutį.  Problema tame, kad draugas ją žemina (gal net ranką prieš ją pakelia).  Namuose nuolatiniai barniai ir pykčiai. Atrodytų, kad kita jau seniai būtų išėjusi, bet ji sako, kad neturi specialybės, darbo, pajamų, todėl jaučiasi nuo draugo priklausoma. Kaip tokiu atveju, kai situacija atrodo beviltiška, pasiryžti skyryboms?


Situacija iš tiesų atrodo sudėtinga.  Gyvenimas su sugyventiniu dėl nuolatinių žeminimų, barnių darosi panašus į pragarą, ir nėra vilties, kad ateityje bus geriau.  Tikiu, kad ir lipti lauk iš šios peklos yra taip pat nelengva, nes ant rankų mažas vaikas, ir visai neaišku, kaip reikės išgyventi vienai be finansinės pagalbos, be išsilavinimo, be pajamų.  Tuo tarpu vyras, jausdamasis padėties šeimininku, kuria dar smarkesnę pykčių ugnį, degina paniekos pliūpsniais,  spraigo žeidžiančiais žodžiais ar net veiksmais.

Liūdna, bet panašioje padėtyje savo šeimose atsiduria daugybė moterų, kurios kantriai kenčia pažeminimus bei prievartą  ir uoliai slepia tikrą situaciją nuo aplinkinių.  Tuo tarpu moters bejėgiškumas jos sutuoktinyje pažadina žvėrį.  Auka užsiaugina budelį. 

Ne taip retai pasitaiko, kad moteris nukenčia fiziškai.  Įsikišus teisėsaugos organams, vyras paprastai atsipeikėja, atsiprašinėja žmonos, apiberia ją dovanomis, prisiekinėja, kad daugiau niekados niekados nepakels rankos.  Kai moteris atleidžia savo skriaudėjui, neilgai trukus „medaus mėnuo“ baigiasi ir vėl į namus sugrįžta pragaras. 

Nenoriu gąsdinti, tačiau skaudi nukentėjusių moterų patirtis rodo, kad kuo toliau, tuo sunkiau būna nutraukti priklausomybės nuo smurtautojo pančius. Gaila, tačiau dažnai nukentėjusios atsipeikėja tik tada, kai tik atsitiktinumo dėka joms pavyksta išsigelbėti nuo mirties. 

Išeitis yra.  Ir ne viena.  Visų pirma svarbu žinoti, kad tu turi pasirinkimą.  Tu gali pasilikti su smurtaujančiu vyru.  Tokiu būdu gausi išlaikymą, už kurį mokėsi pažeminimais.  Susivesk balansą, ar ne per brangiai kainuoja stogas virš galvos, ir kur bus ta riba, kai daugiau nebekentėsi.  Realus situacijos matymas padeda išlaikyti stiprybę.

Iš kitos pusės tu gali išsiskirti. Ir šiuo atveju nelieki viena.  Pagalvok, kur galėtum kreiptis pagalbos, kas galėtų palaikyti ir padėti. 

Pavyzdžiui, informaciją, kur kreiptis, tau gali suteikti emocinės pagalbos telefonu „Pagalbos moteriai linija“. Drąsiai skambink nemokamu telefonu 8-800 66366.  Socialinės ir psichologinės pagalbos centruose tu gali gauti nemokamą teisinę konsultaciją, esant reikalui, laikinai gausi kambariuką apsigyvenimui.

Būdų, kaip išsilaikyti nelengvais gyvenimo momentais, yra ir daugiau.  Svarbu juos surasti ir jais naudotis, kad greičiau sumažėtų vidinė įtampa, kad atrastum savyje stiprybės.  Emocijoms atlėgus paprastai yra lengviau suvokti realią situaciją ir priimti sau tinkamus sprendimus dėl tolesnio gyvenimo.  

1 komentaras:

  1. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti