2017 m. balandžio 10 d., pirmadienis

Profesorius S. Kovaliovas apie B. Helingerio sisteminius išdėstymus

Tikriausiai, dauguma esate girdėję apie Berto Helingerio sistemines konstaliacijas.  Apie jas kalbama daug istorijų, kurios kartais panašios į legendas ar pasakas. 

Įsivaizduokit, kad žmogus, norintis išsiaiškinti santykius, pasirenka jam svarbiems asmenims pavaduojančius asmenis, kurie sustoja (patys!) atitinkamai juo išsirinkusio žmogaus ir papasakoja tokių dalykų, kurių niekaip negalėjo žinoti.

Prof. S. Kovaliovas apjungė Berto Helingerio sisteminių ryšių išdėstymus su Derkso Luko socialine panorama, pridėjo tikslus ir...  Ir gavosi labai efektyvi psichoterapinio darbo sistema, kuria naudojamasi dirbant integralinio neuroprogramavimo metodu.

Šioje video "ProPsichologija" laidoje S. Kovaliovui buvo užduotas klausimas, ar nėra pavojinga būti pavaduojančiu, dirbant sisteminių išdėstymų metodu.  Paprastai profesorius nekomentuoja kolegų.  O ką atsakė į šį klausimą laidoje kviečiu paklausyti. Video laidai paruošiau lietuviškus subtitrus, tad atsakymas bus suprantamas net nemokantiems rusų kalbos.  Kviečiu pažiūrėti.


Šį video galite pažiūrėti ir didesniu formatu youtube:

https://youtu.be/J5lak3UCp5s
Ten galite pažiūrėti ir kitas video laidas su lietuviškais subtitrais.  Smagaus ir naudingo žiūrėjimo!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą