2017 m. gegužės 1 d., pirmadienis

Apie tikslus ir priemones tiems tikslams pasiekti


Ar galite įsivaizduoti, kad kokio meistro tikslas būtų plaktuko įsigijimas?  Net jei plaktukas yra ypatingas, jis vis tiek yra tik įrankis, kurio paskirtis ne salone po stiklu puikuotis, o kalti vinis.  Lygiai tas pats būtų, jei šeimininkė įsigytų keptuvę ar jų kolekciją ir ja didžiuotųsi, bei visiems svečiams ją demonstruotų.  Būtų absurdas, tiesa?  Keptuvė yra virtuvės įrankis ir jos paskirtis yra padėti gaminti maistą.


Labai svarbu nesumaišyti tikslo su priemone.  O, bet, tačiau.  Žmonių pasaulyje tai atsitinka ne taip ir retai.  Štai kultūrizmas užgimė kaip sporto šaka, padedanti žmogui būti sveikam ir stipriam. Žinome, į ką pavirto kultūrizmas, kai raumenų vystymas tapo tikslu.  Tikiu, kad galima kalbėti apie stiprumą, tačiau dėl sveikatos palaikymo, o tuo labiau stiprinimo kyla didelės abejonės.



Ta pati istorija kartojasi, kai automobilio įsigijimas tampa tikslu.  Galimas dalykas, kad žmogui visai nereikalingas būtent toks automobilis, nes prieš įsigyjant nebuvo tinkamai atsižvelgta į gyvenimo sąlygas, būdą ir kitus gyvenimiškus dalykus. Neretai pasitaiko, kad keturratė transporto priemonė tampa žmogaus pasididžiavimu, nuo kurios valomos dulkelės, o į gatvę išriedama tik pasirodymui. Gaunasi analogiška situacija kaip su parodomaisiais plaktuku ar keptuve.


Kaip žinoti, ar mano tikslas nėra tik priemonė?  Tai išsiaiškinti labai paprasta.  Tereikia užduoti sau klausimą: „O kam man to reikia?“


Tarkim, ketinate įsigyti automobilį.
O kam man to reikia?
Galėsiu komfortiškai vykti į darbą ir namo, nepriklausysiu nuo visuomeninio transporto grafiko, sutaupysiu savo laiką poilsiui ir malonumams.



Tai iš tiesų puiku, jei negyvenate dideliame mieste, kur pakliuvę į transporto kamščius sugaišite daugiau laiko, nei važiuodami visuomeniniu transportu.  Beje, o jei vis tik pasirenkamas automobilis, tai kyla klausimas, ar pats jį vairuosite, ar vairuotojas.  Pastaruoju atveju kelionės metu jūs galėtumėte atsivertęs kompiuterį dirbti darbą ar ieškoti reikalingos informacijos kompiuteryje kelionės metu.  Taip dar patogiau.  Nuo pasirinkimo vėl priklausys, kokį automobilį reikės įsigyti.


Ir tai dar ne viskas.  O gal norite dirbti nuotoliniu būdu, o jums reikalingi žmonės galėtų susisiekti skaipu, telefonu ar, esant reikalui, patys atvyktų pas jus?  Tai vėl keičia situaciją. Ir taip toliau.


Laiku užduotas klausimas “Kam man to reikia?” padeda aiškiau matyti situaciją, naudotis priemonėmis ir veiksmingai siekti tikslų.

12 komentarų:

  1. Mano vyras Hasanas mane išmetė ir jis 3 metams išvyko pas kitą žmoną,
    Iš pradžių niekada netikiu, kad Dr.Sango galės man padėti vėl laimėti savo EX HUSBAND iš šios kitos moters, bet todėl, kad vis dar myliu jį ir noriu, kad mano vyras grįžtų į savo gyvenimą. Aš tai išbandau, paklusiu ir seku dr. .Sango instrukcijos ir nustebink mane, kai po 3 dienų meilės ir padrąsinimo su mano vyro nuotraukomis ir Dr.Sango duotais vardais praleis meilės meilės rašybą mano vardu 12:00. Laikas vidury nakties. Kitą rytą telefone sutikau praleistą skambutį, po kelių amunicijų man paskambino „EX HUSBAND“, prašydamas atleisti ir surašyti viską, ką jis padarė neteisingai, kad mane sužeistų. Mano vyras taip gražiai kalbėjo ir jis atgailavo. Dabar su vyru esame visiškai kartu ir labai džiaugiamės nauju šeimos gyvenimu ... dėka Dr.Sangofor už sunkų darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Pažadu Dr.Sango pasidalyti darbu su jo geru liudijimu. pasaulis po darbo ir tikrai meilės rašybos darbas mano labui.
    Kai jums reikia tokios pagalbos ir turite pažįstamų ar artimųjų, kurie išgyvena santykių krizę, maloniai praneškite Dr.Sango el. Paštu: spellspecialistcaster937@gmail.com
    Kaip sugrąžinti buvusią meilę, jei turite tokių atvejų kaip šie…
    Vedybų ženklai, santuokos nutraukimas, santuokos byla, meilės riksmai
    Ar jūsų meilė reikalauja daug laiko apsisprendimui?
    Ar tavo vaikinas tave apgaudinėja?
    Ar jūsų meilužis vis dar kalbasi su buvusiaisiais?
    Ar tai blogai veikia tavo vaikiną?
    Ar jūsų artimųjų artimieji keičia jo mintis?
    Ar meilužė vengia tavęs, kai tau jos reikia?
    Baigimas loterijoje
    Rašymas laimėti kuponą
    Baigimas nutraukti skyrybas.
    Burtas ieškant tikros meilės.
    magija išgelbėti savo santuoką iš kitos moters.
    Pietums rašybos, kad gautumėte prabangą, šlovę ir likimą.
    Ritualinė magija
    Keršto raštas norint susigrąžinti prarastus skolininkų pinigus.
    Baigimas gauti gerai apmokamą darbą.
    jei jums reikalinga pagalba sprendžiant bet kurią iš jūsų problemų
    susisiekite su dr. Sango el. paštu: spellspecialistcaster937@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Viesa uzrakstīts 2019. gada 10.-11. 20:05:51
    Betas veiksmīgā liecība: “Cik ātri jūs varat atgūt savu bijušo partneri!
    Man sāp un sāpēja sirds, kad pirms septiņiem mēnešiem man ar vīru bija lielas problēmas. tik briesmīgi, ka viņi šķīra tiesu. viņš teica, ka nekad vairs negribēja palikt pie manis un ka viņš mani vairs nemīlēja. Tāpēc viņš pārcēlās no mājas un izraisīja man un maniem bērniem stipras sāpes. Es mēģināju visus iespējamos līdzekļus, lai to iegūtu pēc daudzām lūgšanām, taču nevajadzīgi un viņš apstiprināja, ka ir izlēmis un nekad negribēja mani redzēt vairs. Kādu nakti es atgriezos no darba un satiku vecu draugu, kurš pajautāja manam vīram. Tāpēc es viņam visu paskaidroju, un viņš man teica, ka vienīgais veids, kā atgūt manu vīru, ir apmeklēt burvestību ar nosaukumu DR PELLAR, jo tas viņam patiešām palīdzēja. Lai arī es nekad neticēju pareizrakstībai, man nebija citas izvēles kā sekot viņa padomam. Pēc tam viņš man nosūtīja e-pastu no viesa autora. Epasta adrese. Tāpēc nākamajā rītā es nosūtīju vēstuli uz saņemto adresi, un rakstnieks man pārliecināja, ka viņš atgriezīsies pie mana vīra nākamo 48 stundu laikā, tiklīdz es to izdarīju. Es nekad tam neticēju. Viņš runāja ar mani un pateica visu, kas man jādara. Pēc darba ar mani un 48 stundas vēlāk mans vīrs, kurš man nav piezvanījis pēdējo 7 mēnešu laikā, mani pārsteidza, uzzinot, ka viņš atgriežas. Tik lieliski !! Tajā dienā viņš atgriezās ar mīlestību un prieku un atvainojās par viņu kļūdu un sāpēm, ko viņi nodarīja maniem bērniem. Kopš šīs dienas mūsu attiecības ar DR PELLAR ir bijušas spēcīgākas nekā jebkad agrāk. Tāpēc iesaku, ja rodas kāda problēma, sazinieties ar mums, un mēs jums sniegsim 100% garantiju, ka tā jums palīdzēs.
    Nosūtiet viņam e-pastu. E-pasts: drpellar@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. DR.Sango ir visvienkāršākais rakstnieks un palīgs. Mani sauc Rose James. Pat ja jūs esat burvestība, privāti ziņojiet par šo liecību ikvienam. Es biju pēc citiem rakstniekiem, neredzēju visus rezultātus. Es tikai gribēju, lai tas nāk pie jums agrāk, un es to izdarīju no redzesloka. Mans bijušais vīrs pazuda un es visur palīdzēju citiem rakstniekiem, bet man nebija rezultātu, kamēr mans draugs man nedeva DR.Sango e-pastu. Pēc mīlas burvestības es beidzot saņēmu zvanus no viņa. Viņa burvestības rada brīnumus, un mans vīrs to atkal mīl. Tas ir brīnums! Pēkšņi viņš atgriezās ar ziediem, sakot, kad viņš man piedos par ievārījumu, es biju satriecis un satriekts, kad mans vīrs ceļos lūgšanā un gribēja atgriezties .. Man tiešām pietrūkst vārdu un prieka, tu esi Dievs, kuru sūtījis cilvēks, un viss mans lomu modeļi. Un tagad es atkal esmu jautra sieviete. Liels paldies Dr.Sango. Ikvienam, kurš meklē īstu rakstnieku, vajadzētu sazināties ar Dr.Sango personal spellspecialistcaster937@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mans vārds ir Loveth no Kanādas.
    Pēc septiņu gadu sazināšanās ar viņu viņš man šķīrās. Es darīju visu iespējamo, lai to atgūtu, bet tas viss bija veltīgi. Es izmisīgi vēlējos viņu atgriezt mīlestības dēļ, kas man ir pret viņu, un lūdzu viņu par visu, devu solījumus, bet viņš atteicās. Es izskaidroju savu problēmu kādam tiešsaistē, un viņa ieteica sazināties ar rakstnieku Dr Pellar, kurš varētu man palīdzēt izrunāt pareizrakstību, lai to atgūtu, bet es esmu tips, kurš nekad neticēja pareizrakstībai, man nebija citas izvēles, kā tikai izmēģināt. Es nosūtīju pareizrakstības runātāju, un viņš man teica, ka nav problēmu, ka pirms divām dienām viss būs kārtībā, ka mans bijušais vīrs atgriezīsies pie manis pirms trim dienām, viņš pasludināja burvestību un pārsteidzoši, ka otrajā dienā bija pulksten 16:00. . Man piezvanīja mans bijušais vīrs, un es biju tik pārsteigts, ka atbildēju uz zvanu, un viņš tikai teica, ka viņam tiešām ir žēl par visu notikušo, ka viņš vēlas, lai es atgrieztos pie viņa, ka viņš mani tik ļoti mīlēja. Es biju tik laimīga un gāju pie viņa, tāpēc mēs laimīgi sākām kādreiz pēc tam. Kopš tā laika es esmu apsolījis kādam, kuru es pazīstu, kuram ir attiecību problēmas, es viņam palīdzēšu, norādot viņu uz vienīgo patieso un spēcīgo pareizrakstības rakstnieku, kurš man ir palīdzējis atrisināt manu problēmu un kurš atšķiras no visiem tur piedēvētajiem infidels. Ikvienam var būt nepieciešama rakstnieka palīdzība; E-pasta adrese: drpellar@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mani sauc Florence no Londonas.
    Man bija nopietnas problēmas ar vīru, un tā rezultātā viņš pārcēlās uz dzīvokli pie draugiem. Viss kļuva sliktāk, jo viņš kopā ar draugiem sāka bieži doties uz bāriem un striptīza klubiem, piedzerties un aiziet prom. Viņš vienmēr man draudēja pa tālruni, kad vien piezvanīju viņam visu slikto padomu dēļ, ko viņam deva draugi. Es viņu mīlu un mēs bijām kopā 8 gadus pirms pēkšņajām pārmaiņām, es nevarēju palikt stāvoklī un uzzināju, ka tā ir mana vaina. Es biju tik skumja un neapmierināta, līdz kādu dienu es pārlūkoju internetu un redzēju, kā kundze dalās liecībā par spēcīgu rituālu burvestību Dr.Sango, kura viņai palīdzēja ar savu burvestību atvest savu draugu atpakaļ pie viņas, tāpēc es nolēmu to dot pamēģiniet arī, un es sazinājos ar pareizrakstības veicēju Dr.Sango pa e-pastu uz spellspecialistcaster937@gmail.com, un es viņam izskaidroju visas savas problēmas, un Dr.Sango man teica, ka man nav jāuztraucas, ka viņš man palīdzēs atrisināt manas problēmas. vīrs atgriezīsies mājās, un Dr.Sango man arī teica, ka viņš varētu arī radīt grūtības grūtniecības laikā. Viņš arī man teica, ka burvestība nav kaitīga ne man, ne vīram. Es nolēmu izmēģināt, un es izdarīju visu, ko viņš lika man darīt nekavējoties, un viņš izdarīja man pareizrakstības vārdus. Divas dienas vēlāk mans vīrs atgriezās mājās un viņš atvainojās, sakot, ka viņam ir žēl par to, kas man ir maksājis, un tagad mēs esam laimīgi un laimīgi dzīvojam kopā. Pēc diviem mēnešiem es sapratu, ka esmu stāvoklī. Es tagad esmu patiesi laimīgs, jo es vairs nezinu, ko teikt, bet, ja jūs tur lasāt, lasāt šo jautājumu un jums ir tāda pati problēmu problēma vai grūtības kļūt par vīru vai draugu, vai kāda veida problēma, kas atrodas ārpus medicīniskā vara, lūdzu, sazinieties ar Dr.Sango uz viņa e-pastu: spellspecialistcaster937@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  6. mano sužadėtinė ir aš sukilome, ir jis man pasakė, kad nebesidomi santykiais ir nori, kad mes nutrūktų, ir artėjo mūsų santuoka, nes aš jam sakiau, kad jis pasikeitė ir nebeatlieka to, ką paprastai tai patinka vaikščioti rankomis po parkus, kviesti stebėti mane ir visa kita, kas daro mūsų santykius jaukius. Aš paprašiau jo atleisti, bet jis buvo kurčias mano skambučiams ir net išsikraustė iš namų. Tai privertė mane kreiptis pagalbos iš įvairių šaltinių. Naršiau tinkle, kai pamačiau vienos ponios liudijimą, kuri sakė, kad burtininkas, vadinamas daktariu Ajayi, padėjo jai dėl santuokinių problemų, nes ji ieškojo gimdos vaisių ir sugebėjo pastoti naudodama rašybą. kasatorė, vadinama dr. Ajayi, dabar ji ir jos vyras gyvena laimingai. Kreipiausi į rašytoją ir rašiau „WhatsApp“ ir paaiškinau jam savo problemą. Jis man pasakė keletą dalykų, kuriuos padariau, o mano nuostabai mano sužadėtinis Jonas paskambino man, paprašė atleidimo ir pasakė, kad niekada nežinojo, kas vyksta su jo. , dėka dr. Ajayi, aš dabar vedęs ir laukiuosi savo pirmojo vaiko. Jei kyla santykių problemų, dėl kurių jums reikia pagalbos, susisiekite su gydytoju Ajayi šiandien, kad galėtumėte greitai išspręsti problemą. Iš pradžių aš maniau, kad tai yra netikra, kol aš nemėginau, ir tai pavyko man, ir aš žinau, kad ji veiks ir jums. Rašybos rašytoją galite pasiekti el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  7. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką dr. Ilekhojie padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl sugrįžo padedama dr. Ilekhojie, sugrąžino mano vyrą, kai jis paliko mane pas kitą moterį kitoje valstybėje. Jūs žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą už kitą moterį, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū dr. Ilekhojie, „KONTAKTAI el. Paštu gethelp05@gmail.com„, taip pat galite jam paskambinti arba pridėti jį, kas yra programoje: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Man buvo taip malonu susitikti su dr. Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl susisiekiu su juo, kad padėčiau ir man. štai kaip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. Ilekhojie, nes aš niekada negalvojau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju.
    susisiekite su juo „WhatsApp“ dr. Ilekhojie numeriu 2348147400259 arba el. paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestávam myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Sveiki, mano vardas Lauren, aš esu iš JAV, noriu paliudyti puikų ir galingą burtų ratuką. Mano vyras paliko mane ir vaikus 2 savaitėms, kai aš jam paskambinau, jis negavo, kai grįžo namo 3-iąją savaitę, jis man pasakė, kad nori skyrybų, man buvo taip liūdna, kad aš verkiau visą naktį, kai jis vėl išvyko, aš buvau toks vienišas kitą dieną ieškojau kažko internete, kai radau burtų šaukiklį, vadinamą dr. Ilekhojie, kurie padėjo daugeliui žmonių išspręsti problemas, todėl susisiekiau su juo dėl savo problemų, jis man pasakė, kad tai užtruks 24 valandas, o mano vyras grįš su manimi. padarė viską, ką liepė, o kitą dieną mano vyras grįžo klūpėdamas ir maldaudamas atšaukė skyrybas, kurios dabar mes laimingos kartu. „WhatsApp“ dr. Ilekhojie 2348147400259 arba el. Paštu (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aš niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu laimingas ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Būdamas bankininku, mano 8 metų vyras apleido mane ir mūsų vaikus, paliko namus ir kitą dalyką, kurį išgirdau, kad jis mato mergaitę, bandžiau visomis įmanomomis priemonėmis jį sugrąžinti namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir net nepaisė vaikai. Buvau nusivylusi ir ieškojau pagalbos, kol pamačiau įrašą apie dr Ajaja dvasingą žmogų. Jis patikino, kad užkerės ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas, pagalvojau ir pagaliau susisiekiau su juo vėlgi mes kartu išgyvenome procesą ir nustebau, kad burtas suveikė, o mano vyras grįžo namo po 2 metų išsiskyrimo. Daktaras Ajayi iš tikrųjų yra jo žodžių vyras, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, susisiekite su burtų šaukliu dr Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą.

    El. Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „WhatsApp“ / „Viber“ numeris: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  12. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti