2017 m. gegužės 3 d., trečiadienis

Stengtis ar nesistengti atrodyti idealiu žmogui, kuriam nori patikti?


Atrodytų, koks kvailas klausimas, nes mes tiesiog natūraliai stengiamės pasirodyti geresniais prieš žmogų, kuriam norime patikti. Kedename savo plunksneles, išreiškiame savo gerąsias savybes, maskuojame net ir nežymius trūkumus.

Trumpalaikiuose santykiuose tai pavyksta ir veikia.  Tačiau jei bendraujame ilgiau, yla vėliau ar anksčiau išl5s iš maišo.  Vargu ar tai teigiamai paveiks jūsų santykius su tuo žmogumi.


Beje, kai žmogus mums patinka, mes esame linkę jį idealizuoti. Tai reiškia, kad matome ne tokį žmogų, koks jis yra, o gražų vaizdinį, kokį norime matyti.  Neretai tas vaizdinys nedaug atitinka originalą.  Ir vėl – ilgainiui rožiniai akiniai nukrenta, ir gražuolis princas pasirodo besąs savimyla narcizas, seksualusis Apolonas – nepataisomu mergišiumi, o rimtuolis moksliukas – nepakenčiamu nuoboda, be savo srities daugiau niekuo nesidominčiu.

Kiekvienas žmogus (įskaitant ir jus patį) lyg deimantas turi daugybę savo asmenybės briaunų. Kaip žinoti, kas yra kas, ir neapsigauti renkantis gyvenimo, verslo ar kitos ilgalaikės veiklos partnerį. Ypatingai šis klausimas tampa aktualiu, rengiantis kurti šeimą.

Jau girdžiu, kaip sakote, kad šiuo atveju arba yra meilė, arba jos nėra.  O aš paklausiu, kur dingsta jūsų tariama meilė po kelerių metų, kai buvę įsimylėjėliai pradeda neapkęsti vienas kito?  Taip atsitinka todėl, kad įsimylėjimą mes dažnai vadiname meile.  Įsimylėjimas paprastai būna trumpalaikis ir dar klausimas, ar jis peraugs į meilę.

Geriausia išeitis santykiuose su kitais žmonėmis – būti nuoširdžiu ir pakankamai atviru.  Tai negarantuoja, kad kitas priims jus tokį, kokiu esate, bet net ir šiuo atveju šansai patikti yra kur kas aukštesni, nei vaidintumėte įsivaizduojamą herojų.  Falšas ir santykiuose (ypatingai santykiuose) yra falšas. 

Be abejo jūs galite pasistengti tapti tokiu, kad patiktumėte norimam asmeniui.  Tai yra nelengvas kelias, bet puikus, jei pats norite ta linkme tobulėti. Mano praktikoje teko sutikti vyrą, kuris skyrė daug pastangų saves tobulinimui. Tokiems veiksmams jį skatino moteris, kurią jis buvo įsimylėjęs.  Tikiuosi supratote, kad pati moteris niekuo jo neskatino, bet jis pats norėjo tapti vertu jos. Tai buvo viena iš priežasčių, dėl ko jis kreipėsi į mane.

Na, o jei jūs pats (ar pati) norite pasitikrinti, ar neužsikėlėte mylimo žmogaus ant pjedestalo, kviečiu atlikti užduotį “Man tinkamas partneris” (ją aprašiau atskirame straipsnyje), įvertinti jums tinkamo partnerio būtinus, pageidaujamus, nepageidaujamus ir absoliučiai netinkamus bruožus, bei išsiaiškinti, kiek mylimasis(-oji) atitinka jūsų pageidavimus.  Tai negarantuos šimtaprocentinės sėkmės, tačiau leis jums pamatyti kur kas realesnį kito žmogaus vaizdą.

Sėkmingų ir pilnaverčių santykių mums visiems!

1 komentaras:

  1. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti