2016 m. spalio 29 d., šeštadienis

Tarp dabartinio ir buvusio: kurį pasirinkti?

Arūno Maniušio nuotr.
Sveiki,

jau kuris metas (apie du metai) kasdien užmiegu ir atsikeliu su ta pačia mintimi: KĄ MAN DARYTI? 

Esu jauna (27 m), turiu puikų išsilavinimą, turiu geraširdį draugą (jau  septynerius metus). Draugas yra mūsų draugų kompanijos siela. Jis visada linksmas, visada gražiai elgiasi su manimi, ir iš išorės visiems atrodo, kad mes pasakiškai laimingi. Atrodytų idealu! Tuokitės, gimdykit vaikus ir būkit laimingi. Jis to ir nori, tačiau aš - anaiptol!


Kodėl? Todėl, kad vakare atsigulu į lovą su klausimu, ar čia ir viskas? Ar aš su šiuo žmogumi turėsiu nugyventi visą savo likusį gyvenimą? Ar aš tikrai to noriu? Ar čia tas žmogus? Tačiau jau antrus metus, taip ir užmiegu neradus atsakymo ir manau, kad ryte su "šviežia" galva viską suprasiu. O ryte trūkt už vadžių vėl iš pradžių su šia klausimų virtine per savo galvelę. Jau pradedu jausti, kad nebesu produktyvi, esu nuolat pavargus, vis  mažiau ir mažiau dalykų mane domina, vis mažiau noriu bendrauti su kitais. O kai pabūnu viena lyg viskas ir atslūgsta, tačiau mintys niekur nedingsta.

Esu įsitikinusi, kad prie šių minčių labai smarkiai prisideda mano buvęs draugas. Su juo gana ilgai (4 metus) draugavau, kai buvome paaugliai. Visa savo siela ir kūnu buvau atsidavusi jam. Jis buvo visas mano  gyvenimas, kol vieną dieną nepasakė, jog jam trūksta erdvės, užtenka jam mano moralų, ir jis nori skirtis. Tą visą dieną tėvai klausinėjo kas yra, kodėl tokia perbalusi. Visą laiką slapta verkiau, o kai išeidavau į gatvę ir negalėdavau susilaikyti: tiesiog eidama gatve tik pagalvojus imdavau verkti "krokodilo ašaromis". Tačiau praėjo kuris laikas (apie du mėnesius) ir viskas susitvarkė. Gyvenime atsirado dabartinis draugas ir mes pradėjome su juo linksmai leisti laiką, jis padėjo šiek tiek užsimiršti. Nors tada mano buvęs jau norėjo susitaikyti, to norėjau ir aš be galo, tačiau likau išdidi ir pasakiau ne. Linksmai leidau laiką su dabartiniu vaikinu, buvau juo susižavėjusi ir nebenorėjau viso to dar kartą išgyventi.

Laikas bėgo, o man pradėjo trūkti to žmogaus, visiškai atvirų pokalbių su juo, jo švelnių prisilietimų ir net aistringo sekso. Pradėjome bendrauti, vėl atvirai kalbėtis, tačiau viskas buvo tik platoniškame lygmenyje. Kol vieną dieną per bendrus draugus susitikom ir abu palūžom - aistringa naktis.

Tada prasidėjo mūsų slapti susitikinėjimai, Kai tarkim jį išgėrusį parveždavau namo, jis verkdavo ir sakydavo, kad per tiek metų nebuvo nei su viena mergina toks artimas kaip su manimi. Kaip jam gera kartu. Tačiau jis ne tas žmogus, kuris prašytų skirtis su dabartiniu draugu. Kaip pats sakė, jis nori, kad būčiau laiminga, tačiau pati turiu nuspręsti, kur ta mano laimė yra: ar su juo, ar vis dėlto ne. Susitikinėjam ir dabar, kai tik yra galimybė. Būnant kartu matau, kad jo akys tiesiog švyti, tačiau taip pat matau, kaip jis sunkiai visa tai išgyvena. Tikrai nenoriu nuo vieno vyro bėgti ant kito. Tiesiog pati nežinau, ko noriu šiandien, ir nesuprantu, ką man reikia daryti. Nenoriu nei vieno skaudinti. Su vienu gerai leidžiu laiką, su kitu esu visiškai atvira ir rami.

Taip, galiu paimti ir išeiti. Pagyventi atskirai, tačiau bijau. Nuo vaikystės visada turėjau artimą žmogų šalia ir bijau, kad net nemokėsiu gyventi viena (nes kaip ir minėjau nuo vieno vyro ant kito šokti nenoriu, jei pradėčiau susitikinėti su buvusiu, tai tik po truputį, o ne iš karto apsigyvenant su juo). Be to gąsdina pats išėjimo procesas. Kaip susirinkti daiktus ir kaip paskutinį kartą uždaryti duris?  O jei aš suklysiu ir kelio atgal nebus? Kas tada? Be to tam reikia pinigų, nes turėsiu kažkur gyventi,  kažkaip save išlaikyti, o šiandien jų neturiu, pas tėvus grįžti tikrai nenoriu. Jie jau užaugino mane, padėjo baigti mokslus, o toliau savo gyvenimą turiu tvarkytis pati ir jiems leisti gyventi savo gyvenimą. 

Todėl ir užmiegu bei atsibundu su mintimis, ką man daryti?



Nuoširdžiai ačiū už atsakymą.

Kristė (vardas pakeistas)


Labas, Kriste,  

Yra toks pasakojimas apie Buridano asilą, kuriam prieš snukį vienodu atstumu padėjo vienoje pusėje gardžių avižų, kitoje – kvepiančio šieno.  Vargšas gyvulėlis niekaip negalėjo apsispręsti, ką pirmiau ėsti.  Jau griebs avižų, tačiau šienelis taip gardžiai kvepia, jau čiups šieno pluoštelį, tačiau avižos nepaprastai vilioja.  Sako, kad taip bedvejodamas, asilas ir nudvėsė iš bado. 

Žmogus – ne gyvulys, o santuoka – ne maistas, kur paragavus vieno, galima pereiti prie kito.  Tačiau pati tavo užstrigimo situacija primena šio pasakojimo herojų: su vienu draugu lyg ir gerai jau septynerius metus, tačiau ir buvęs draugas mintims ramybės neduoda.  Pasirinkti neišeina, o dvigubas gyvenimas pradėjo slėgti.  Pakartosiu tavo klausimą: „Ką daryti?“ 

Siūlau pradėti nuo paprastų, tačiau labai svarbių žingsnių. Visų pirma, atsakyk sau į klausimą, ko tu nori: vyro ar draugo.  Tarkim tavo atsakymas: vyro.  Tada paimk popieriaus lapą ir jame surašyk sau tinkamo vyro bruožus pagal šią schemą: 1) Amžius, 2) Ūgis, svoris, 3) Išvaizdos ypatumai, 4) Išsilavinimas, 5) Materialinė padėtis,  6) Kita.  Tada išvardink po 5-9 bruožus, atsakydama į toliau pateiktus keturis teiginius:

I.  Savybės, kurias privalo turėti man tinkamas vyras.
II. Savybės, kurių pageidaučiau, bet susitaikyčiau, jei vyras jų neturėtų.
III.Savybės, kurių nepageidaučiau, bet susitaikyčiau, jei vyras juos turėtų.
IV.Savybės, kurios absoliučiai nepriimtinos.

Stenkis rašyti apie savo idealų vyrą, atsitolinusi nuo dabartinių draugų.  Jei tu manai, kad nori draugo, kuris vėliau taps vyru, tada šią užduotį daryk taip, lyg pageidautum vyro.  Jei negali apsispręsti, pildyk atskirus lapus draugui ir vyrui.  Vėliau pačiai bus įdomu palyginti (ir gal kai ką svarbaus sau atrasi), ko nori iš draugo, o ko iš vyro.

Ir taip – jau surašei sau idealiai tinkančio vyro bruožus.  Dabar įvertink esamą draugą, kaip jis atitinka tavo surašytus reikalavimus.  Ne į visus klausimus galima atsakyti tik „Atitinka“ arba „Neatitinka“.  Pasinaudok skale nuo 0 iki 10, kur nulis reikš, kad šio bruožo nėra, o 10 – kad šis bruožas draugui yra labai būdingas.

Jau tikriausiai numanai, kad kitas žingsnis bus analogiškai įvertinti buvusį draugą.  O tai padariusi galėsi palyginti abu draugus, o gal net ir padaryti kokias sau išvadas.

Atrodo, kad jau girdžiu tavo ir kitų pasipiktinusių skaitytojų šūksnius, kad tinkamą vyrą siūlau rinktis taip pragmatiškai, matematiškai. Kur meilė?! Kur jausmai?!  Visų pirma, į būtinas sąlygas galima įrašyti punktus: “aš jį myliu”, “jis mane myli”, tad jausmų tikrai neignoruojam. 

Iš kitos pusės noriu perspėti, kad slaptų santykių  jausmai gali kaip tik ir būti kurstomi poreikiu tuos santykius slėpti.  Prisiminkim Romeo ir Džiuljetą, kurie tuo karščiau vienas kitą mylėjo, kuo daugiau kliūčių jų meilei statė artimieji. Tuo tarpu aplinkinių raginimas tuoktis savo ruožtu gali įtakoti nenorą paklusti kitų stūmimui.  Tad ir šiuose dalykuose svarbu sau išsiaiškinti, kas iš tiesų yra kas: kas tikra, o kas įtakota kitų žmonių ar aplinkybių.

Ir dar norėčiau pastebėti kelis dalykus, kurie privertė mane suklusti.  Ar galima viskuo tikėti, ką kalba girtas žmogus? Ir – ar pasirinkimo atsakomybės permetimas merginai nereiškia buvusiojo “nusiplovimą” nuo atsakomybės už jo paties pasirinkimą, kuris galimai nėra jam toks svarbus, kad net nenori pakovoti už savo meilę ir judviejų laimę?..  Į šiuos ir kitus klausimus gali atsakyti tik tu pati.

Beje, Kriste, ir tavo pačios numatytas trečiasis variantas – pagyventi kurį laiką pačiai vienai - yra vertas dėmesio.  Tai padėtų ne tik naujai įvertinti situaciją, nuo jos atsitolinus, bet ir įgyti drąsos, savarankiškumo, brandumo, sugebėjimo prisiimti atsakomybę už savo sprendimus.  Visi šie bruožai praverstų ne tik draugo pasirinkime, bet ir ateityje.  

Kad ir ką nuspręstum, naudinga būtų padirbėti ir su psichoterapeutu, kuris galėtų laiku pastebėti tavo pačios su savimi gudravimus (jei tokie būtų),  padėtų suprasti antrines naudas, kurias teikia dabartinė situacija (taip, taip - naudas, nors ir sunku tai pripažinti) ir kurios jau 2 metus neleidžia išnarplioti santykių rebuso, pateiktų daugiau būdų, metodų, padėsiančių tiek geriau suprasti save, įgyti pasitikėjimo savimi, o tuo pačiu ir priimti sau geriausią sprendimą.

Linga
Psichologas padės! Paslaugos. Kontaktai

111 komentarų:

  1. DIDŽIOS LYGOS SPALVOS RATUOKLIS Dr. Uzoya. Jis specializuojasi atkuriant netekėjusių santuokų tiesioginius ryšius.
    Ką dar galiu pasakyti, užuot padėkojusi dr. Ilekhojie, kuriam Dievas panaudojo mano santuoką. Kiekvieną savo gyvenimo dieną prašau Dievo palaiminti dr. Ilekhojie, nes jis padarė mano gyvenimą visavertį, sugrąžindamas pas mane savo vyrą. Dėl šios priežasties aš sau daviau įžadą, kad liudysiu internete leisdamas pasaulis žino, kad dr. Ilekhojie yra Dievas žemėje. Su vyru tris dienas kovojome dėl mūsų skyrybų. Šią ištikimą dieną aš gavau liudijimą, kaip dr. Ilekhojie padėjo moteriai susigrąžinti meilužį. Aš susisiekiau su juo, paaiškinau jam ir jis man pasakė, kad mano liūdesio dienos pasibaigė, kad mano vyras grįš pas mane per 48 valandas, nes jis man paruoš rašybą. Ar galėtumėte patikėti, mano vyras grįžo namo maldaudamas, kad jam reikia manęs. Ar jums reikia kokios nors pagalbos? Kontaktas; (gethelp05@gmail.com) ARBA paskambinkite į jo telefono numerį 2348147400259

    AtsakytiPanaikinti

  2. Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Man buvo taip malonu susitikti su dr. Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl susisiekiu su juo, kad padėčiau ir man. būtent taip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. Ilekhojie, nes aš niekada negalvojau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Ačiū! „Ilekhojies“ susisiekite su gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  3. Po dr. Ilekhojie sugrąžino buvusį vyrą, kuris mane paliko, vėl jaučiuosi toks palaimintas savo santuokoje. Am Chloe Munier pagal pavadinimą iš Prancūzijos. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį ir be jo kentė skausmus ir kančias. Taigi, aš visur ieškojau pagalbos, bet niekas nepasisekė, kol turėjau galvoje dr. Ilekhojie, su kuriuo susisiekiau internetu. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras grįš pas mane per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš tikėjau juo ir jis man pasakė burtą, o mano vyras paskambino man tiksliai, kaip jis sakė. Jis maldavo ir sakė, kad man reikia manęs, ir mes vėl gyvename laimingai. Visi ten dirbantys, kuriems reikia pagalbos, turėtų su juo susisiekti ... El. Paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki, draugai,

    Ar tau sunku gyvenime?
    Rašytojas dr. Ajayi turi sprendimus, kurių jums reikia, dėl jo metodų, įgytų per metus.
    Po pirmojo susisiekimo telefonu „whatsApp“ numeriu, rašytojas dr. Ajayi paprašė reikiamos informacijos, kad žinotų, kaip išspręsti jūsų problemą, yra analizės etapas, kuris leidžia rašybos rašytojui dr. Ajayi geriausiai žinoti, kaip Tai gali jums padėti.
    Po kelių minučių rašybos rašytojas dr. Ajayi papasakos jums, kaip jūs, ir pradeda rūpintis jūsų problema dėl jo dovanų ir naudingų burtų.
     rašytojas dr. Ajayi, kuris su savo sąjungininkais bendrauja su dvasiomis, dirba iš nuotraukų, maldų ir visos aplinkos, nes turi galią pamatyti normalių žmonių akis.

    Taigi, jei turite problemų, sužinokite, kas daktarui Ajayi per tiek metų padėjo taip sėkmingai. Rezultatai stebina. Jis naudoja tik gryną ir naudingą magiją, kuri atneša naudos, ir puikiai įvaldo įvairius okultinius burtus. Taigi jūs nerizikuojate.

    • Mylimojo sugrįžimas
    • Didelės meilės ieškojimas
    • Buvusios ar prarastos meilės susitaikymas
    • Pagerinti jūsų, kaip poros, santykius
    • Harmonija jūsų santykiuose
    • Apsaugokite savo šeimą
    • Jūsų profesinė sėkmė
    • Jūsų verslo gerovė
    • Atšaukite blogą burtą prieš jus ar jūsų artimuosius
    • Blokavimas
    • ir kiti

    „whatsApp“: +2347084887094

    Kaip matote, dr. Ajayi yra tas asmuo, kurio jums reikia norint pagerinti savo kasdienį gyvenimą ir suteikti ramybę bei apsaugą jūsų namuose.

    „whatsApp“: +2347084887094

    El. Paštas: contact.drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ar girdėjote apie puikų vyrą, vadinamą dr. Ajayi, jis yra burtininkas, o mano santuokoje kilusi problema mane privedė prie jo. Man 51 metai, mano santuoka kažkada buvo sunki, nes buvau vedęs 15 metų ir negalėjau pastoti už savo vyrą. Tada vieną vakarą jis man pasakė, kad nori skyrybų, tą vakarą net išsikėlė iš namų. rinkdamasis kai kuriuos jo dalykus, aš jam maldavau, bet visas mano malonumas krito ant kurčios ausies ir tai sugadino mano širdį, nes aš ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, tačiau niekas manęs neveikė. Aš ėjau per „Facebook“ puslapį, kai pamačiau moters liudijimą, kaip burtų žinovė, vadinama dr. Ajayi, padėjo jai susigrąžinti savo vyrą po 5 metų išsiskyrimo, ponia nutraukė jo kontaktus, aš juos paėmiau ir susisiekiau su rašybos žinovu , jis neatsakė iškart, bet kai jis pagaliau paaiškino sau ir paprašė manęs keletą klausimų, į kuriuos atsakiau po skyriaus, jis papasakojo, ką reikia padaryti, ir pažadėjo, kad mano vyras grįš namo per 72 valandas atlikus būtinus dalykus, aš įvykdžiau viską, kaip buvo liepta, patikėk manimi, nustebau, kai mano vyras grįžo namo po mėnesių išsiskyrimo ir užklijavo visa tai. Dr. Ajayi padarė mane vaistažoliu, aš pagimdžiau dvyniai berniukai, tai tikrai sujaudina mane ir mano vyrą. Ačiū dr. Ajayi už puikias rašybos galias. Aš taip pat sužinau, kad jis padėjo daugeliui kitų žmonių, taigi, jei jūs išgyvenate bet kokį sunkų jūsų santykių laiką ir norite ilgalaikio sprendimas susisiekti su dr. Ajay Aš esu puikus rašybos ratukas per „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  8. Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau. 2019 m. Birželio 17 d. Apsilankiau internete, viename forume, ir pamačiau nuostabius liudijimus apie gerus Dr Ilekhojie darbus. Aš esu iš JAV. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie tokį stebuklą nieko negirdėjau. Joks organas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti, kol dr. Ilekhojie nepadarė man nepaprasto darbo, kuris atkūrė mano 4 metų santuoką, per 48 valandas susigrąžindamas išsiskyrusią žmoną, kaip skaičiau internete. Aš buvau tikrai sukrėstas, kai mano žmona grįžo namo prašydama atleidimo, kad priimtų ją atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą dr. Ilekhojie. Nes jis yra Dievas, kurį man ir visai mano šeimai atsiuntė dieviškas santuokos atkūrimas. Ar jums bet kokia pagalba reikalinga? Nedvejodami susisiekite su juo dabar. Jis taip pat specializuojasi toliau;

    Skyrybų susitaikymas
    Santuokos susitaikymas
    Verslo augimas
    Paaukštinimas jūsų darbo vietoje / biure
    Bankų paskolų suteikimas
    Gydo ligas, tokias kaip; Vėžys, hivas, AIDS, zikos virusas E.T.C.
    Grąžinkite savo EX / meilužį
    Grąžinkite savo žmoną / vyrą
    Grąžinti savo vaikiną / merginą

    Paštas: gethelp05@gmail.com

    Ląstelės numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sudužusi širdis nėra žinomas džiaugsmo dalykas. Žmona išsiskyrė po to, kai sugavo mane apgaudinėjant ją su savo buvusiuoju meilužiu. Buvo tiek gėda, tiek jaučiausi nusivylusi savimi. Aš negalėjau to nepaisyti, kad nebeturiu gyvenimo partnerio, todėl nusprendžiau pabandyti susigrąžinti savo žmoną su viskuo, ką galėčiau padaryti, bet niekas nepavyko. Iki tol, kol buvau nukreiptas į gydytoją Ilekhojie, kuris padarė tai, kas, mano manymu, buvo neįmanoma, sugrąžindamas žmoną per 48 valandas po to, kai užmezgiau ryšį su juo. Galiu drąsiai ir džiaugsmingai pasakyti, kad mano santuoka veikia tik gražiai ir gražiau nei anksčiau, ir aš labai laiminga, kad užmezgiau ryšį su gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai yra genijus. Ačiū ir Gegužės Albertui, kad užmezgė ryšius su gydytoju Ilekhojie. Jei turite kokių problemų, nepaisant to, kokia ji didelė, dr. Ilekhojie išspręs ją jums. Pašto adresas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / „Whatsapp“ +2348147400259, jei norite skubiai reaguoti.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Aš pergyvenau santykių sagą su savo vyru 2 metus, nes jis mane apgaudinėja, o ši moteris su manimi apgaudinėjasi linkusi sulaužyti mano namus ir mes netgi buvome linkę į santuokos nutraukimą ir jis nusprendė palikti mane ši kita moteris, kurią biure biure papasakojau apie skyrybas antradienį, ji rekomendavo mane gydytojui Ilekhojie, kuris išgelbėjo mano santuoką ir sugrąžino mano vyrą pas mane. Jis vakar atsiklaupė ir atsiprašė už viską ir prisiekė niekada nepalikti ir neapgaudinėti. Aš vėl ir vėl esu tokia laiminga, kad mano šeima grįžo ir mano vaikai laimingi, bet kurie, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinti +2348147400259. Aš esu laiminga, kad mano šeima grįžo ir noriu, kad kiekviena pora suprastų tai skyrybos niekada nėra atsakymas

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aš pergyvenau santykių sagą su savo vyru 2 metus, nes jis mane apgaudinėja, o ši moteris su manimi apgaudinėjasi linkusi sulaužyti mano namus ir mes netgi buvome linkę į santuokos nutraukimą ir jis nusprendė palikti mane ši kita moteris, kurią biure biure papasakojau apie skyrybas antradienį, ji rekomendavo mane gydytojui Ilekhojie, kuris išgelbėjo mano santuoką ir sugrąžino mano vyrą pas mane. Jis vakar atsiklaupė ir atsiprašė už viską ir prisiekė niekada nepalikti ir neapgaudinėti. Aš vėl ir vėl esu tokia laiminga, kad mano šeima grįžo ir mano vaikai laimingi, bet kurie, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinti +2348147400259. Aš esu laiminga, kad mano šeima grįžo ir noriu, kad kiekviena pora suprastų tai skyrybos niekada nėra atsakymas

    AtsakytiPanaikinti
  12. Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po 10 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį prakeikė ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos keitiklis šiuo adresu gethelp05@gmail.com padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė kad moteris prakeikė mano vyrą ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 3 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Ačiū už Ilekhojie. Jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com arba Jo „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  13. Iš širdies gausos kalba burna. Aš esu Lorene Guan iš NY, JAV. Žmona išsiskyrė iš manęs 2019 metais ir grįžo pas savo vyrą EX. Jaučiau širdį sudaužytą ir silpną, nes nežinojau, kaip ją susigrąžinti. Aš padariau viską, ką galėjau padaryti, kad susigrąžintum ją per artimus draugus ir šeimos narius, bet niekas nepasisekė. Taigi, savo darbo vietoje, internete bandžiau ieškoti pagalbos, kaip ją susigrąžinti, ir radau įvairių liudijimų, kaip vyras, vardu Dr Ilekhojie, buvo ištikimas ir naudingas savo rašybai. Visi, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. Paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinti +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  14. Sveiki visi, aš džiaugiuosi galėdamas paskleisti savo liudijimą apie tvirtą rašytoją, vadinamą dr. Ilekhojie. Aš esu Caroline ir gyvenu JAV, su vyru ir aš šiek tiek kovojome dėl to, kad jis norėjo manęs išsiskirti, aš bijojau jį prarasti, nes labai jį myliu, todėl internete ieškau pagalbos ir mačiau daug žmonių liudijimai apie tai, kaip dr. Ilekhojie jiems padeda, ir pateikė teigiamų rezultatų, tokių kaip skyrybos, vėžys, loterijos, vaisingumas ir kiti. Taigi aš jam atsiųsdavau el. Laišką ir papasakojau savo problemą. Jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau taip, kaip jis liepė. 28 valandą jis man pasakė, kad viskas padaryta dėl burtų. Mano vyras nebedalins manęs ir kai mano vyras grįžo darbas, kurį jis man pasakė, daugiau nebebendraus su manimi, sakė, kad nežinojo, kas jam nutiko, kad gailisi, kad aš toks laimingas, ir dėkoju dr. Ilekhojie už jo pagalbą. Jei jums reikia dr. Ilekhojie pagalbos, parašykite jam el. laišką adresu gethelp05@gmail.com arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  15. Noriu pasakyti didelę ačiū vyrui, kuris šiandien už mano šypsenų susivienijo su manimi ir mano vyru, kai jis išsiskyrė su manimi, dr. Ilekhojie, kuris yra labai galingas burtų žinovas. Jis sugrąžino mano vyrą pas mane ir privertė mane maldauti atleisk jam už viską, ką jis padarė su manimi, aš tikrai jo labai pasiilgau ir visada mylėjau. Aš džiaugiuosi, kad turiu jį atgal į mano gyvenimą, ir visi mano dėkingi dr. Ilekhojie, kad padėjo man ir sugrąžino mano vyrą į savo gyvenimą su savo didelėmis jėgomis. Mano draugai, kurie išgyvena santuokos ir skyrybų problemas. Aš jus patikinu, kad pas daktarą Ilekhojie galite sugrąžinti savo meilužį į savo gyvenimą. Galite susisiekti su juo: (gethelp05@gmail.com) arba galite paskambinti ir „WhatsApp“ jam paskambinti telefonu +2348147400259. Aš ir toliau skelbsiu jo vardą internete dėl gero darbo, kurį jis padarė dėl manęs ...

    AtsakytiPanaikinti
  16. Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po 10 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį apkaltino ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos keitiklis šiuo adresu gethelp05@gmail.com padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė kad moteris prakeikė mano vyrą ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 3 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Ačiū už dr. Ilekhojie. Jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com arba Jo „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  17. Sveiki visi. Neseniai mačiau liudijimą apie daktarą Ilekhojie „***** og“, kuriame apsilankau dėl santykių ir pažinčių konsultavimo problemų, nes turėjau rimtų problemų su savo draugu ir mes buvome pasimatymuose šešis mėnesius, jis tiesiog staiga pasikeitė, jo nebebuvo Grąžindamas mano skambučius, jis pradėjo apgaudinėti, manimi darė žalą daugeliu būdų, niekada negalvojau, kad tai įmanoma, ir tiesiog galvojau, kad turėčiau tai išbandyti. * Gal dėl kažkokios nevilties * .. ir aš susisiekiau su gydytoju Ilekhojie .. Iš pradžių viskas Jaučiausi svajingas ir neįtikėtinas, jo konsultacijos ir sprendimas buvo šiek tiek lengvas ir keistas, ir aš šiek tiek išsigandau, nes aš girdėjau ir girdėjau daugybę pasakojimų apie netikrus rašybos rašytojus, sukčiavimus ir niekada netikėjau magija. Aš žaidžiau kartu su nedidele viltimi ir tikėjimu, po to, kai po visko atsiųsdavau keletą daiktų, ir jis veikė kaip stebuklas, viskas ėjo į tam tikrą laiką naują kryptį, tai buvo ir yra nuostabu ... Manau, kad tai buvo sąžiningas darbas, kuris paskatino aš perskaičiau tą konkretų įrašą tą ištikimą dieną. Tikiuosi, kad jis taip pat galėjo padėti kitiems žmonėms, kaip ir jis man ... Aš truputį padariau ir gavau viską, ko norėjau ir palinkėjau * savo vyrui, mano šeimai ir mano gyvenimui. El. Paštas: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo, kai jį pritaikysite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  18. Ačiū dr. Ilekhojie, kad padėjote man. Aš buvau vedęs 4 metus ir 5-erius metus kita moteris pagrobė mano vyrą nuo vaikų ir manęs. Aš kentėjau, kol susipažinau su dr. Ilekhojie internete ir nusprendžiau pabandyti ją. Nustebinančiai, aš tik nusiųsdavau nuotrauką jai ir mano vyrui, o po 48 valandų, kaip ji man pasakė, pamačiau, kaip mano vyras ateina pas mane ir vaikai, ir tai yra Todėl aš rekomenduoju visiems, turintiems santykių problemų, susisiekti su šia galinga moterimi ir leisti savo meilužei sau. Reikia pagalbos?

    „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 el. Paštu info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com Svetainė: https://gethelps.online

    AtsakytiPanaikinti
  19. Mano šeimoje labai daug meilės, nes aš naudojau dr. Ilekhojie burtus. Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Mano meilės gyvenimas buvo visiškai sutrikęs. Ačiū Dievui ir ačiū tau už visa, ką padarei už mane. Dabar mano vyras mane myli labiau nei anksčiau. Man nedaro nieko, išskyrus didžiulį malonumą pamatyti šiuos teigiamus rezultatus. " Reikia pagalbos?

    „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba
    El. Paštas info@gethelps.online ir gethelp05@gmail.com
    Svetainė: https://gethelps.online

    AtsakytiPanaikinti
  20. Man reikia internetinio rašybos ratuko, kuris galėtų sugrąžinti mano buvusį vaikiną, kuris paliko mane pas kitą merginą. Susisiekite su šiuo galingu rašybos ratoju Dr.Ilehojie dabar: „WhatsApp“: +2348147400259 El. Paštas: gethelp05@gmail.com yra geriausias geriausias rašybos ratukas internete, o jo rezultatas yra 100% garantija.

    Mano buvęs draugas paliko mane prieš 7 savaites, aš bandžiau beveik viską atkurti savo santykius ir buvau nusivylęs. Nė vienas neveikė, po savaitės pamačiau gydytojo Ilekhojie svetainę ir, kai kreipiausi į gydytoją Ilelhojie, viskas automatiškai pasikeitė, mano liūdesys tapo džiaugsmu, šypsena buvo mano veide, viskas įvyko labai greitai ir rezultatas buvo efektyvus. Dr Ilekhojie yra TIK rašybos žinovas, su kuriuo man sekėsi, mano draugas man paskambino ir pasakė, kad nori, kad mes sugrįžtume, taip pat norime su manimi susituokti. jis grįžo pas mane maldaudamas priimti jį atgal, ir tai atsitiko Dėl dr. Ilekhojie pagalbos aš esu tokia laiminga, kad turiu savo vaikiną. Kreipkitės į dr. Ilekhojie dabar, kad galėtumėte skubiai ir greitai įsimylėti meilę, kad sugrąžintumėte jūsų santykius. Čia yra jo kontaktinis skambutis / „WhatsApp“: +2348147400259 El. Paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Aš esu apimta džiaugsmo dėka dr. Ilekhojie. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį po kelerių metų ir aš buvau labai nuniokotas, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir darbu, kuris mažai uždirba. Aš beveik pasidaviau, kol pamačiau internete parodymus apie gydytoją Ilekhojie ir nusprendžiau su juo susisiekti. Aš jam paaiškinau savo problemą ir jis patikino, kad po 24 val. Pamatysiu teigiamą rezultatą, tačiau netikėtai mano vyras grįžo kitą dieną po burtų maldavimo man atleisti ir pažadėjo niekada neišvykti. Mano vyras grįžo jau 6 mėnesius ir niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas. Taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar el. Paštu: (gethelp05@gmail.com) ir jo „WhatsApp“ ir „Viber“: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  22. geros dienos draugams, tai nėra problema be sprendimo, tačiau tik ieškant pagalbos iš tinkamų vietų, mano santuokoje kilo baisus netvarka, nes mano vyras paliko mane pas kitą moterį po 5 metų vedybų, o sukrečianti yra tai, kad neturėjome jokio nesusipratimo formos, iškart žinau, kad kažkas buvo ne taip, nes maldauju jį sugrįžti namo, bet jis atsisako ir keistai elgiasi su manimi, tai privertė mane ieškoti pagalbos ir man pasisekė sutikti rašybos keitiklį susisiekti internetu ją atsisakė vyras, kuris papasakojo, kaip burtininkas dr. Ajayi padėjo jam laimėti didelius loterijos laimėjimus. Aš paėmiau dr. Ajayi kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją. Jis uždavė keletą klausimų, į kuriuos pateikiu teisingus atsakymus, aš taip pat daviau pinigų pinigų daiktams, kuriuos jis panaudos darbui, nusipirkti ir po trijų dienų burtų tariu su vyru. Grįžti namo su manimi yra stebuklas. susisiekite su dr. Ajayi dėl bet kokio rašybos darbo. „Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  23. Saugokitės internetinių rašybos ar norėdami išspręsti jūsų nutrūkusios santuokos ar santykių problemą arba po skyrybų ar skyrybų mane neseniai sukčiavo du iš jų, kol vieną ištikimą dieną sutikau vyrą, vadinamą DR ODION, kuris man padeda sugrįžti pas tėvą. mano 2 vaikai po to, kai mes buvome išsiskyrę trejus metus, aš moku tik už daiktus, reikalingus rašybai, o jis man liepė rašybą per 48 valandas. Mano buvęs vyras man paskambina ir maldauja, kad aš jam atleisčiau už viską ir mes vėl kartu. jei jums reikia tikros ir greitos meilės burtų arba jūs einate per nėštumo problemą, susisiekite su DR ODION jis yra atsakymas, prašau, jei kuriam nors kūnui to reikia. LOVE SPELL, LOTTERY, PRENNANCY SPELL, DIVORCE SPELL, STOP TEISMO ATVEJAS IR LAISYKITE BET KOKIĄ TEISMO PROBLEMĄ, MIRTIES SPEL, BUSINESS SPELL IR DAUG DAUG DAUG JŪSŲ GALITE. Išsiųskite jam el. Laišką dabar už jūsų pačių pagalbą. elektroniniu paštu (drodion60@yandex.com) pridėkite jį prie „WhatsApp“ linijos arba paskambinkite +2349060503921 ..........

    AtsakytiPanaikinti
  24. Saugokitės internetinių rašybos ar norėdami išspręsti jūsų nutrūkusios santuokos ar santykių problemą arba po skyrybų ar skyrybų mane neseniai sukčiavo du iš jų, kol vieną ištikimą dieną sutikau vyrą, vadinamą DR ODION, kuris man padeda sugrįžti pas tėvą. mano 2 vaikai po to, kai mes buvome išsiskyrę trejus metus, aš moku tik už daiktus, reikalingus rašybai, o jis man liepė rašybą per 48 valandas. Mano buvęs vyras man paskambina ir maldauja, kad aš jam atleisčiau už viską ir mes vėl kartu. jei jums reikia tikros ir greitos meilės burtų arba jūs einate per nėštumo problemą, susisiekite su DR ODION jis yra atsakymas, prašau, jei kuriam nors kūnui to reikia. LOVE SPELL, LOTTERY, PRENNANCY SPELL, DIVORCE SPELL, STOP TEISMO ATVEJAS IR LAISYKITE BET KOKIĄ TEISMO PROBLEMĄ, MIRTIES SPEL, BUSINESS SPELL IR DAUG DAUG DAUG JŪSŲ GALITE. Išsiųskite jam el. Laišką dabar už jūsų pačių pagalbą. elektroniniu paštu (drodion60@yandex.com) pridėkite jį prie „WhatsApp“ linijos arba paskambinkite +2349060503921 ..........

    AtsakytiPanaikinti
  25. Sveiki draugai, tai mano liudijimas. Mes susituokę 5 metus ir kartu buvome 9 metus. Buvome išsiskyrę 4 mėnesiams. Jis nori ir nenori gelbėti mūsų santuokos. Mes buvome puiki pora (bent jau aš tuo patikėjau) ir ginčijamės retai. Likus mėnesiams iki išėjimo iš namų jis buvo toks neaktyvus ir daug miegojo. Supratau, kad jis turi emocinį romaną su kažkuo, ir jis patvirtino, kad jis ją traukia. Tada jis pasakė, kad nebemyli manęs ir negali gyventi su manimi. Maldavau, verkiau ir taip kelis mėnesius. Man taip reikėjo pagalbos ir norėjau, kad mano vyras sugrįžtų. Naršiau internete, kai pamačiau ponios liudijimą apie tai, kaip daktarė Ajayi, didysis burtų ratukas, padėjęs išgydyti miomą, ir ji galėjo susilaukti savo vaiko, o tai savo ruožtu grąžino ramybę namuose. ji atsisako savo kontakto ir aš jį nukopijavau, iš pradžių buvau skeptiškai nusiteikęs susisiekti, bet man tikrai reikia ilgalaikio mano problemos sprendimo, todėl išsiunčiau jam žinutę, kurioje paaiškinau mano situaciją. Jis liepė būti ramus, kad ateis mano vyras. grįžk pas mane, jei turėčiau elgtis taip, kaip jis nurodė, aš padariau viską, ką jis man liepė, ir ketvirtą dieną gavau iš jo atsiprašantį tekstą, sakantį, kad jis nežino, kas jį užklupo. Tą vakarą jis grįžo namo ir maldavo. už visus jo neteisingus veiksmus ir nuo to laiko mūsų meilė ir santuoka buvo stipresnė. Noriu ypatingai padėkoti puikiam burtininkui daktarui Ajayi už gerą darbą ir už tai, kad vėl padariau mane laimingą. Jei susiduriate su ta pačia santuokos problema arba turite kitų problemų, kurios jus slegia, šiandien susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu: Drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“ numeriu: +2347084887094. Jis sugeba atlikti bet kokį burtą, kurį tik gali sugalvoti, aš esu gyvas liudijimas.

    AtsakytiPanaikinti
  26. Išsaugok savo santuoką ir skubiai susigrąžink savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų “aš esu Sara, aš visam laikui būsiu skolinga didžiajam daktarui Ozalogbo už tai, kad sutvarkė mano išardytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane savo meilužei 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių aš buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti savo vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir ilsiuos ne tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijos keruose, gydant įvairias ligas, nėštumo žoleles, E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju Ozalogbo, jo el. Pašto adresas yra ozalogboshrine@gmail.com arba „Whats-app“, esantis +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  27. Išsaugok savo santuoką ir skubiai susigrąžink savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų “aš esu Sara, aš visam laikui būsiu skolinga didžiajam daktarui Ozalogbo už tai, kad sutvarkė mano išardytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane savo meilužei 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių aš buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti savo vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir ilsiuos ne tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijos keruose, gydant įvairias ligas, nėštumo žoleles, E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju Ozalogbo, jo el. Pašto adresas yra ozalogboshrine@gmail.com arba „Whats-app“, esantis +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  28. Čia yra mano liudijimas apie gerą ozologbo, kuris man padeda, darbą .... Aš esu Jamesas iš Londono. Atsiprašau, kad tai įdėjau į internetą, bet man teks tai padaryti per šį pasaulio burtų ratuką, kuris sugrąžino mano žmoną, kuri mane paliko pastaruosius 3 metus. Aš galiausiai sutikau šį vyrą tinklaraščio svetainėje, aš jam viską paaiškinau ir jis papasakojo apie burtų ratuką, apie kurį jis buvo girdėjęs, ir jis davė man el. pašto adresą, kurį galėčiau parašyti burtų pranešėjui, kad pasakyčiau apie savo problemas. Vos per 2 dienas mano žmona susisiekė su manimi po to, kai susisiekiau su šiuo vyru. Aš tik noriu padėkoti šiam teisingam ir nuoširdžiam burtų leidėjui, pone, visi, ką jums sakėte, įvyko, ir ačiū jums, pone. Prašau, noriu pasakyti visiems, kurie ieško bet kokio problemos sprendimo, patariu maloniai kreiptis į šį burtų ratuką, jis yra tikras, jis yra galingas ir, kad ir ką burtų sakytojas pasakytų, kas nutiks, nes viskas, ką pasakė burtų ratukas aš įvykau. Galite maloniai susisiekti su juo toliau; ozalogboshrine@gmail.com arba „what-app him“ telefonu +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  29. Čia yra mano liudijimas apie gerą ozologbo, kuris man padeda, darbą .... Aš esu Jamesas iš Londono. Atsiprašau, kad tai įdėjau į internetą, bet man teks tai padaryti per šį pasaulio burtų ratuką, kuris sugrąžino mano žmoną, kuri mane paliko pastaruosius 3 metus. Aš galiausiai sutikau šį vyrą tinklaraščio svetainėje, aš jam viską paaiškinau ir jis papasakojo apie burtų ratuką, apie kurį jis buvo girdėjęs, ir jis davė man el. pašto adresą, kurį galėčiau parašyti burtų pranešėjui, kad pasakyčiau apie savo problemas. Vos per 2 dienas mano žmona susisiekė su manimi po to, kai susisiekiau su šiuo vyru. Aš tik noriu padėkoti šiam teisingam ir nuoširdžiam burtų leidėjui, pone, visi, ką jums sakėte, įvyko, ir ačiū jums, pone. Prašau, noriu pasakyti visiems, kurie ieško bet kokio problemos sprendimo, patariu maloniai kreiptis į šį burtų ratuką, jis yra tikras, jis yra galingas ir, kad ir ką burtų sakytojas pasakytų, kas nutiks, nes viskas, ką pasakė burtų ratukas aš įvykau. Galite maloniai susisiekti su juo toliau; ozalogboshrine@gmail.com arba „what-app him“ telefonu +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  30. Išsaugok savo santuoką ir skubiai susigrąžink savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų “aš esu Sara, aš visam laikui būsiu skolinga didžiajam daktarui Ozalogbo už tai, kad sutvarkė mano išardytą santuoką po to, kai mano vyras 6 mėnesius paliko mane savo meilužei. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių aš buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su vyru ir ilsėsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijos keruose, gydant įvairias ligas, vaistažoles nėštumo metu, E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju Ozalogbo, jo el. Pašto adresas yra ozalogboshrine@gmail.com arba „Whats-app“, esantis +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  31. Išsaugok savo santuoką ir skubiai susigrąžink savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų “aš esu Sara, aš visam laikui būsiu skolinga didžiajam daktarui Ozalogbo už tai, kad sutvarkė mano išardytą santuoką po to, kai mano vyras 6 mėnesius paliko mane savo meilužei. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių aš buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su vyru ir ilsėsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijos keruose, gydant įvairias ligas, vaistažoles nėštumo metu, E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju Ozalogbo, jo el. Pašto adresas yra ozalogboshrine@gmail.com arba „Whats-app“, esantis +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  32. Aš labai džiaugiuosi, kad mano iširusios santuokos buvo atkurtos. Mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų 3 vaikus dėl kitos moters. Labai džiaugiausi sutikusi daktarą Ilekhojie, kaip jis daugeliui žmonių gali padėti sugrąžinti meilužę, todėl susisiekiu ir su manimi. būtent taip dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti savo vyrą. Didelis ačiū jums, daktare Ilekhojie, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs vyras taip greitai grįš su manimi. Jūs esate geriausias ir didžiausias pasaulyje. jei esate čia ir jums reikia buvusio meilužio atgal arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu. Ačiū! El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „WhatsApp“ arba „Viber“: (2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  33. DR WALE GERIAUSIAS BURTYBOS ATLIKĖJAS SUSISIEKITE SU JUMS „WHATSAPP“ / „VIBER“

    VEIKSMINGA SKUBI MEILĖS užkeikimas, kad greitai gautumėte JŪSŲ EKS ir išsaugotumėte santuoką! Atsiprašau, kad įdėjau tai į internetą, bet turiu. Aš amžinai būsiu skolinga DR WALE, kad sutvarkė savo iširusią santuoką po to, kai vyras paliko mane kitai moteriai 6 mėnesiams. Niekada netikėjau rūšimis, kol draugas nepažindino manęs su DR WALE. Iš pradžių buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingą žanro paleidėją, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ko jis manęs paprašė. Dabar mano vyras grįžo praėjus vos 48 valandoms po susisiekimo. Po 6 mėnesių iširusios santuokos vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir nepailsėsiu tol, kol jis nebus žinomas pasauliui. Ji taip pat specializuojasi loterijų, reklamos rūšių, E.T.C. Susisiekite su DR Wale dabar, jo el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com arba „WhatsApp / Viber“: +2349015141346

    AtsakytiPanaikinti
  34. Labai džiaugiuosi, kad čia pat paskelbiau šį liudijimą apie tai, kaip puikus burtų ratukas man padėjo sugrąžinti savo gyvenimo meilę. Aš žinau, kad yra daugybė tokių moterų kaip aš, kurios padarė tiek daug, kad susigrąžintų savo vyrą ar vieną kartą mylėtų. Aš čia norėčiau jums pasakyti, kad daugiau neieškokite, nes atsakymas yra čia pat. Aš nuoširdžiai tikiu, kad jei yra iki penkių burtininkų, tokių kaip dr. ODION, šis pasaulis būtų geresnė vieta. Mačiau žmonių, besiskundžiančių, kaip netikros burtų kastos žadėjo jiems padėti, bet negalėjo, bet su dr. ODION sakau, kad jūsų problema yra jau išspręsta. Su vyru buvome atskirai 4 mėnesius ir negalėjau pakęsti negyvenant be jo. Aš bandžiau viską, kad jis būtų sugrąžintas, bet nieko neveikė, kol pamačiau daugybę liudijimų apie burtų ratuką, pavadintą „Dr ODION“, ir kaip puikus jo darbas yra. ir aš nedelsdamas susisiekiau su juo per „WhatsApp“ telefonu (+2349060503921) ir atlikau jo prašytą žingsnį, o per kitas 48 valandas mano meilužis man paskambino ir troško atleisti ir kad jis nieko daugiau nenorėjo, kaip tik turėti mane ant rankų visam laikui. Aš užpildžiau tiek džiaugsmo ir laimės, kad radau dr. ODION. Tikiuosi, kad visi čia rasite šį mano liudijimą ir per 48 valandas susigrąžinsite savo vyrą, nes DR ODION susisieks su jo el. Pašto adresu (drodion60@yandex.com) ir jūs galite taip pat „WhatsApp“ jį telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  35. Naudodamasis proga norėčiau padėkoti užkeikimo šaukliui, vadinamam dr. Ajayi. Kadangi jis padėjo atkurti taiką mano iširusioje santuokoje, aš jį pažinau per draugą, kuriam jis padėjo laimingais skaičiais laimėti didelę loteriją. Nenoriu gilintis į detales, bet norėčiau, kad žinotumėte, jog dr Ajayi yra tikras dvasinis žmogus, nes ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, tačiau nieko neįvyko. praėjo, kol mano draugas supažindino jį su manimi, susisiekė su mano iširusia santuoka ir viską jam paaiškino, jis man pasakė, ką daryti, ko aš laikiausi, ir šiandien aš esu laimingas vyras savo santuokoje, mano žmona grįžo namo ir pasakė, kad ji to nedaro nebenoriu skyrybų, o daktaro Ajayi dėka ji nėščia nuo mažo berniuko, o mano finansinė padėtis pagerėjo. Jei jums reikia pagalbos dėl visko, kas jus vargina, susisiekite su „Great Spell Caster“ dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“: +2347084887094, tai 100% garantuota

    AtsakytiPanaikinti
  36. Mes visada galime padaryti savo santykius geriausius mums, gyvenimą ar karjerą sėkmingais, kaip norime, tereikia įdėti tinkamas pastangas ir, jei manote, kad jums reikia pagalbos, tada ieškokite pagalbos. Po to, kai žmona paliko mane nuo širdies. Buvau vieniša, nuniokota ir liūdna, laimei, buvau nukreipta pas labai malonų ir galingą vyrą, vadinamą dr. ODION, kuris padėjo man parsivežti savo žmoną, o dabar jis mane myli kur kas labiau nei bet kada. Aš toks patenkintas gyvenimu, dabar ačiū labai dr. paštas: (drodion60@yandex.com) taip pat galite WhatsApp jį +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  37. Sveiki visi DR „Ogala“ darbai yra tokie teisingi, su džiaugsmu širdyje, aš pats tai patyriau, daktaras Ogala padėjo man išspręsti rimtą problemą mano gyvenime, aš mačiau jo puikius darbus prieš susisiekdamas su juo. Daktaras Ogala ištaisė mano santykius per mažiau nei 48 valandas. Jis ne tik ištaisė mano santykius, nes jis padarė mane laimingai ištekėjusia moterimi. jis tikrai nuostabus ir žino, ką daro. Noriu jį rekomenduoti visiems !! Šis rašybos ratukas yra labai geras profesionalas, tikslus, nuoširdus ir labai patyręs. Ačiū už jūsų darbo gydytoją! Dėkoju savo draugui, kad jis pranešė man apie tave. Turiu visiems pasakyti apie tave. Nesitikėjau momentinių rezultatų ir buvau pasirengusi laukti kelis mėnesius. Mano nuostabai ir nuostabai, po kelių aktorių dienų pradėjau matyti rezultatus. Šis vyras yra labai rekomenduojamas ir tai yra tikras dalykas. Išbandykite ir nenusivilsite! Reikia pagalbos? susisiekite su juo telefonu +2347049668119 arba Drogala02@gmail.com el. paštu. Norėdami visapusiškai gydyti bet kokias ligas ar ligas, taip pat galite susisiekti su juo dabar el. paštu: Drogala02@gmail.Com .. galite paskambinti šiuo mobiliojo telefono numeriu arba „whatsApp +“ 2347049668119 susisiekti su juo šiandien jūsų pačių pagalba !!

    AtsakytiPanaikinti
  38. Sakysiu pasauliui švęsti šį puikų liudijimą su manimi, niekada netikiu, kad kada nors kada nors galėčiau susigrąžinti savo buvusį meilužį. Mano istorija ir padėka atitenka dr. ODION. Kai mylimoji paliko mane, aš niekada negalvojau, kad galėsiu ją susigrąžinti po to, kai ji mane išgyveno, bet aš tokia laiminga, kad po dr. ODION įsikišimo aš sugebėjau norėdamas susigrąžinti savo meilužį po 48 valandų, ir aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad tam, kam kada reikia pagalbos susigrąžinti savo meilužę, jis turėtų kreiptis į dr. ODION elektroniniu paštu: (drodion60@yandex.com), todėl aš taip pat noriu leisti visi, kuriems ten reikia pagalbos, taip pat gali kreiptis į jį, kad jis taip pat galėtų jums padėti. rašykite jam el. paštu: (drodion60@yandex.com) arba „WHATSAPP“ jo karšta linija: +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  39. Išsaugok savo santuoką ir susigrąžink savo buvusį meilužį visam laikui su galingu meilės burtų leidėju “- susisiekite su dr. Ajayi, jis yra geriausias meilės burtų ratukas internete ir jo rezultatas 100% garantuotas.
    Aš esu Amelija. Ieškojau pagalbos internete, norėdamas susigrąžinti vyrą, kai jis prieš 9 mėnesius išsiskyrė su manimi. Aš sutikau tiek daug skirtingų žmonių liudijimų, ir jie visi kalbėjo apie šį galingą vyrą, vadinamą daktaru Ajayi, kaip jis padėjau jiems išsaugoti savo santuoką ir santykius, todėl susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemą, o jis atliko gražų darbą padėdamas man susigrąžinti išsiskyrusį vyrą per 12 valandų. Aš niekada netikiu, kad toks dalykas gali būti įmanomas, bet dabar esu gyvas to liudijimas, nes dr. Ajayi iš tikrųjų sugrąžino mano meilužį. Jei turite kokių nors santykių problemų, susisiekite su dr. Ajayi dėl pagalbos „Viber / WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu : drajayi1990@gmail.com ir būk laimingas.

    AtsakytiPanaikinti
  40. Noriu labai padėkoti puikiam burtų ratukui, žinomam kaip daktaras Ajayi, už didžiulį dvasinį darbą, kurį jis padarė mano gyvenime, sugrąžindamas savo buvusį mylimąjį po daugelio mėnesių išsiskyrimo ir vienišumo. Tuo esu įsitikinęs, kad esate siunčiamas į šį pasaulį gelbėti žmonių nuo širdies plyšimų ir taip pat padėti mums rasti kiekvienos santykių problemos sprendimą. tiems iš jūsų, kurie turi vieną ar kitą santykių problemą, kodėl gi ne susisiekti su DR Ajayi. tai yra geriausia vieta, kur galite išspręsti visas problemas, įskaitant darbo vietų trūkumą ir paaukštinimus, įrišimo ir vedybų burtus, skyrybų ir patrauklumo burtus, sėkmės ir loto burtus, vaisingumo ir nėštumo burtus, taip pat verslo sėkmę ir klientų augimą , laimėjusios teismo bylas ir daug daugiau. susisiekite su dr. Ajayi el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba parašykite jam Whatsapp / Viber numerį: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  41. Laba diena visiems, noriu pasidalinti patirtimi, kurią turiu su burtais, vadinamais dr. Ajayi, jis yra labai galingas žmogus, palaimintas jo tėvo, kad padėtų žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų, išgyvenau blogesnį gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš paklausiau jo, kur aš suklydau, bet jis man nedavė jokio atsakymo, o jis išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl aš ieškau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi rašybos ratukas internete, po tam tikrų konsultacijų paaiškinau jam savo būklę ir sužinojau, kad mano vyras yra pas savo sekretorių darbe ir jis yra jos užkeikimas. Didysis burtų ratukas man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moterimi, nes mano vyras yra šalia manęs ir mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi burtų ratuko dėka, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos bet kokiai problemai spręsti. Dr Ajayi yra teisus už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber \ WhatsApp“ numeriu: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  42. Gyvenimas gali būti keblus ir patikėk manimi, gyvenimas man padarė daug triukų, aš niekada netikiu vudu ar burtų liejimu, nors skaičiau keletą knygų apie juos. Ypatingas vyras, vadinamas Ajaja, man įrodo, kad voodoo / burtų liejimas yra tikras ir egzistuoja. Mano vardas Liucija, man 45 metai, turiu tris vaikus ir mylintį vyrą. 8 gerus mėnesius buvau prislėgta, nes mano vyras vieną rytą pabudo ir išėjo iš namų su kai kuriais drabužiais be jokio paaiškinimo, laukiau, kol jis grįš tą dieną namo, bet jo niekur nebuvo, aš paskambinau ir pasakė, kad jis nebesidomėjo nei mūsų santuoka, nei vaikais, tai atvėsino mano odą ir buvau šokas, nes negaliu prisiminti, kad turėjome kokių nors problemų, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita moterimi, visi kalbėjo ir pastangos priversti jį grįžti namo buvo nesėkmės, jis elgiasi taip, lyg niekada manęs dar nepažintų. Skaičiau keletą straipsnių vienoje svetainėje, kai pamačiau moters, kuri tvirtina, kad daktarė Ajayi padėjo jai išspręsti šeimos problemas, liudijimą ir ji nutraukė savo kontaktą. Aš pasirinkau kontaktą ir išsiunčiau rašybos burtininką dr. Ajayi, aš jam paaiškinau savo problemas, jis pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai. Aš abejoju dėl to, bet nusprendžiau tai padaryti. Man pasakė, kad kai kas rytą liejosi, išgirdau beldimąsi į duris, tai buvo mano vyras, stovėjęs lauke, jis pasakė, kad nežino, ką daro, ir net negali prisiminti, kiek laiko nebuvo namuose, aš esu labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo vyrą, ir visos padėkos kreipiuosi į daktarą Ajayi užkeikimo burtininką, nes susisiekite su juo, mano gyvenimas klostėsi sklandžiai ir noriu, kad žmonės, išgyvenantys mano ankstesnę būklę, turėtų greitą pagalbą. Todėl dalinuosi savo liudijimu. Taigi, jei išgyvenate sunkumų dėl gyvenimo, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber Whatsapp“: +2347084887094 ir būsite patenkinti.

    AtsakytiPanaikinti
  43. Gyvenimas gali būti keblus ir patikėk manimi, gyvenimas man padarė daug triukų, aš niekada netikiu vudu ar burtų liejimu, nors skaičiau keletą knygų apie juos. Ypatingas vyras, vadinamas Ajaja, man įrodo, kad voodoo / burtų liejimas yra tikras ir egzistuoja. Mano vardas Liucija, man 45 metai, turiu tris vaikus ir mylintį vyrą. 8 gerus mėnesius buvau prislėgta, nes mano vyras vieną rytą pabudo ir išėjo iš namų su kai kuriais drabužiais be jokio paaiškinimo, laukiau, kol jis grįš tą dieną namo, bet jo niekur nebuvo, aš paskambinau ir pasakė, kad jis nebesidomėjo nei mūsų santuoka, nei vaikais, tai atvėsino mano odą ir buvau šokas, nes negaliu prisiminti, kad turėjome kokių nors problemų, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita moterimi, visi kalbėjo ir pastangos priversti jį grįžti namo buvo nesėkmės, jis elgiasi taip, lyg niekada manęs dar nepažintų. Skaičiau keletą straipsnių vienoje svetainėje, kai pamačiau moters, kuri tvirtina, kad daktarė Ajayi padėjo jai išspręsti šeimos problemas, liudijimą ir ji nutraukė savo kontaktą. Aš pasirinkau kontaktą ir išsiunčiau rašybos burtininką dr. Ajayi, aš jam paaiškinau savo problemas, jis pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai. Aš abejoju dėl to, bet nusprendžiau tai padaryti. Man pasakė, kad kai kas rytą liejosi, išgirdau beldimąsi į duris, tai buvo mano vyras, stovėjęs lauke, jis pasakė, kad nežino, ką daro, ir net negali prisiminti, kiek laiko nebuvo namuose, aš esu labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo vyrą, ir visos padėkos kreipiuosi į daktarą Ajayi užkeikimo burtininką, nes susisiekite su juo, mano gyvenimas klostėsi sklandžiai ir noriu, kad žmonės, išgyvenantys mano ankstesnę būklę, turėtų greitą pagalbą. Todėl dalinuosi savo liudijimu. Taigi, jei išgyvenate sunkumų dėl gyvenimo, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber Whatsapp“: +2347084887094 ir būsite patenkinti.

    AtsakytiPanaikinti
  44. Sveiki am is lietuviu. Šiandien jaučiuosi tokia džiaugsminga dėl pagalbos, kurią man suteikė dr. Ozalogbo, atgaunant savo vyrą savo kerais. Esu vedęs 3 metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir ieškojo skyrybų. Bet kai internete susidūriau su daktaro Ozalogbo el. Laišku, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo, paaiškinau jam savo situaciją ir tada ieškojau jo pagalbos, bet didžiausia mano nuostabai jis man pasakė, kad jis man padės mano atveju nėra problemos be sprendimo. Čia aš švenčiu, nes mano vyras grįžo namo ir man labai patinka mano santuoka, kokia puiki šventė. Aš ir toliau paliudysiu internete, nes daktaras Ozalogbo tikrai tikras burtų ratukas. Kodėl gi ne susisiekus su dr. Ozalogbo dabar, jei jūsų santykių gyvenime kyla kokių nors iššūkių. Siųsti el. Laišką ozalogboshrine@gmail.com arba „whats-app him“ telefonu +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  45. Esu Helena Leon iš Londono. Mes su vyru vedę daugiau nei 10 metų. Susipažinome, kai man buvo 20, o jam - 24. Mes daug emociškai išgyvenome kartu. Mūsų santuokoje įvyko kelios MILŽINGOS muštynės ir skaudžios situacijos, tačiau atrodė, kad visada pasirodėme stipresni kitoje pusėje. Mano mėlyna spalva iš mano vyro pradėjo skyrybų kalbą, aš buvau aklas! Nemačiau, kad tai ateina, neatpažinau ženklų. Jis nustojo nešioti savo vestuvinį žiedą, ir aš nieko apie tai negalvojau. Jam nebeatrodo seksualiai patraukli. Negalėjau nuolat verkti, nes buvau be galo įskaudinta. Buvau visiškai prislėgta, kol radau dr. ISIKOLO burtų ratuką iš Afrikos, apie kuriuos visi kalbėjo internete, ir aš susisiekiau su juo dėl meilės burto. Mūsų pokalbio metu jis patikino, kad grįš mano vyrui per mažiau nei 48 valandas po jo burtų. Man tai atrodė neįmanoma. Nepatikėsite, kad mano vyras paskambino iškart po 48 valandų maldaudamas, kad pamirščiau viską, ką jis pasakė apie skyrybas. Buvau visiškai nustebęs! Mano šeimoje yra tiek daug meilės, nes aš naudojausi jo kerais. Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Dabar mano vyras mane myli labiau nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis į jį, jei turite problemų dėl santuokos ar santykių. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį parašyti +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  46. Šiandien labai džiaugiuosi tuo, ką dr. Ayo sukūrė mano gyvenimą. jo burtai tokie puikūs ir greiti, dar nemačiau tokio naudingo žmogaus kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo kalbėdamas apie puikų rašymo darbą, surinkau jo kontaktą ir bendravimą, į kurį jis atsakė atsakydamas ir klausdamas apie mano problemą, aš jam paaiškinau ašarodamas, jis liepė susisiekti su juo, aš neturėjau galios, mano vyras grįš pas mane tiek, kiek aš vis dar jį myliu, nustebau. Iškart paklausiau, kaip susigrąžinti vyrą, jis man davė nurodymus ir reikėjo jo vardo bei nuotraukų, kurių visada paklusčiau ir jų laikyčiausi. Jis man pažadėjo, kad dviejų dienų vyras paskambins man patikėti jo darbą, tiesą sakant, paskambino mano vyras, bet aš praleidau jo skambutį, buvau tokia laiminga. Jis man žada, kad mano vyras grįš namo po 48 valandų, o aš turiu atidaryti savo židinį ir dirbti su juo dėl to, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl grįžo padedama daktaro Ayo, grąžino mano vyrą, kai jis mane paliko, ir tada dar vieną moterį iš kitos valstybės. Žinote, kaip aš jaučiuosi, kai pasiilgau savo mylimo vyro dėl kitos moters, darančios tai, kas jį sugrąžino. šiandien žadu pasidalinti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu labai laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikia jo pagalbos, nekreipkite dėmesio. Ačiū dr. Ayo „KONTAKTAI su juo„ WhatsApp “+2347055691377 arba el. Paštu: drayo47373@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  47. Prieš metus mano draugė kalbėjo, kaip ji susitiko su DR WALE internete ir paaiškino savo santykių problemas su DR WALE. ji sakė, kad jos vaikinas planavo išsiskirti su ja, nes vaikinas darbe praleidžia siaubingai. bet ji pasakė, kai viską pasakė DR WALE. DR WALE padėjo jai užburti žavesį ir jos vaikinas daugiau niekada nebesiskyrė su ja. ji pasakė, kad DR WALE viską sutvarkė. ji netgi sakė, kad DR WALE buvo tas, kuris padėjo jo vaikinui vėl užsitikrinti savo darbą. Aš irgi esu gyvas DR WALE gero darbo liudijimas. jis padėjo susigrąžinti mano vyro širdį, kuri planavo ištekėti už kitos moters. gerai su DR WALE pagalba mano vyras niekada daugiau neištekėjo už mūsų santuokos. aš sumokėjau ar visus daiktus, kurių jis paprašė manęs sumokėti, tada jis užbūrė, kad mano vyras vėl būtų šalia manęs. galite susisiekti su DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA El. Paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  48. Sveiki visi, noriu pranešti visam pasauliui, kaip DR WALE atstatė mano nutrūkusius santykius su EX. Mes kartu 4 metus ir jis man pasakė, kad nemyli manęs, kaip anksčiau. Maždaug 4 mėnesius viskas nebuvo gerai, ir jis tai nutraukė maždaug prieš mėnesį. Buvau vargana ir tiesiog nebenorėjau tęsti. Aš parašiau jam žinutę iškart po to, bet jis man net neatsakė. Vieną dieną ieškojau būdų, kaip jį sugrąžinti į internetą, kai pamačiau ponios įrašą, liudijantį, kaip meilės burtų ratukas, vadinamas DR WALE, padėjo jai susigrąžinti savo buvusįjį, aš labai norėjau susigrąžinti savo. Aš išsiunčiau jam pranešimą ir paaiškinau jam savo situaciją, o jis man nurodė ką nors padaryti, ką aš padariau, o po 48 valandų mano vaikinas grįžo klūpėdamas ir maldaudamas mano atleidimo, aš jam atleidžiu, ir mūsų santykiai vėl grįžo į normalius, jei jūsų Ex sugedo su jumis arba turite kokių nors problemų, tada jūsų problema pasibaigė, nes DR WALE gali išspręsti visas santuokos ir santykių problemas. Jei jums reikia skubios pagalbos, galite jį pridėti prie „WhatsApp“ / „Viber“: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  49. Aš labai didžiuojuosi ir džiaugiuosi galėdamas čia dalintis šiuo nuostabiu, nuostabiu ir nepaprastu liudijimu, tiesiog negaliu patikėti, kad mano buvęs žmogus yra čia su manimi, maldaujantis už visus savo blogus darbus, pasakojantis, kaip jis visą laiką jautėsi tuščias jis buvo toli, paliko mane ir mane labai įskaudino po skyrybų, įvykusių prieš kelis mėnesius. Ir visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai paprašiau daktaro Egwali pagalbos, šiandien esu laimingiausia moteris pasaulyje, sakyčiau, kad vėl turėčiau šalia savo buvusįjį. Tai stebuklas man ir mano šeimai, ir amžinas malonumas bei linksmumas. Dabar esu tokia laiminga ir nežinau, kaip išreikšti savo dėkingumą ir dėkingumą daktarui Egwali. Aš labai rekomenduoju jį, jei jums reikia skubios pagalbos, nes tai garantuota, patikėkite manimi.
    Siųskite jam el. Laišką šiandien /dregwalispellhome@gmail.com arba per
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  50. Kiekvienas, skaitantis tai, turi tikėti ir būti pozityviai nusiteikęs, nes dirba didesnės jėgos, nei kada nors įsivaizduojate. Tai pagerės, kai tuo tikėsite ir elgsitės, o tada kiekviena jūsų situacija pamažu keisis į gerąją pusę. Po susitikimo su daktaru EGWALI sutvarkiau daiktus su savo sutuoktiniu. Mano sąjungą sužlugdė nenugalimos jėgos, nežinodamos, kad pagrindinis tikslas yra mano santuoka, mes turėjome nuolatinių problemų jų neišsprendę, tačiau viskas atsigavo po DR EGWALI atvykimo, nes esame laimingi ir gyvename taikoje, be jokios abejonės, labai rekomenduočiau tiems, kuriems reikia gero rašybos, tai tikrai patikima bet kokiems klausimams, su kuriais susiduriate, nesvarbu, ar tai meilė, apsauga, pinigai ar psichinės galios. Dr EGWALI yra tikras dalykas. Rašykite jam el. Paštu Dregwalispellbinder@gmail.com arba „Viber“ / „WhatsApp“ +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  51. Aš didžiuojuosi ir džiaugiuosi galėdamas čia dalintis šiuo nuostabiu, nuostabiu ir nepaprastu liudijimu, dabar negaliu patikėti, kad mano buvęs vyras yra čia su manimi ir maldauja visų nedorybių, sakydamas, koks jis blogas. Jaučiausi tuščia, kai jis susikrovė krepšius ir paliko mane, jis net mane palietė. Ir visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai nuėjau pas daktarą Egwali pagalbos. Šiandien aš esu laimingiausia moteris pasaulyje, atrodo, kad ji vėl turės ją šalia. Tai stebuklas man ir mano šeimai, linksma ir amžina pramoga. Dabar aš tokia laiminga ir nežinau, kaip padėkoti ir padėkoti daktarui Egwali. Aš labai rekomenduoju, jei reikia skubios pagalbos, nes tai garantuota.
    Siųskite el. Paštu el. Paštu šiandien /dregwalispellhome@gmail.com arba
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  52. Išsaugokite savo santuoką ir skubiai susigrąžinkite savo buvusį meilužį po išsiskyrimo / skyrybų, susisiekę su daktaru Egwali, patikimu burtų daktaru “Mano vardas Felicia, aš amžinai liksiu skolinga ir dėkinga puikiajam gydytojui Egwali už sutvarkytą santuoką, kai mano vyras paliko mane už paslaptingus santykius. Aš niekada netikėjau burtais, kol mano draugas man to nepristatė. Iš pradžių į tai žiūrėjau skeptiškai, nes daug girdėjau apie melagingus rašytojus, bet abejojau, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą, o aš elgiausi taip, kaip jis manęs paprašė. Dabar mano vyras grįžo tik praėjus 48 valandoms po to, kai su juo susisiekė. Po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir neilsiu, kol jis nebus žinomas pasauliui, kurį jam pasakiau. Jis taip pat specializuojasi loterijų burtuose, įvairių ligų gydyme, nėštumo žolelėse. Susisiekite su gydytoju Egwali jo paštu (Dregwalispellbinder@gmail.com) arba „Whats-app“ adresu +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  53. Po ketverių metų santuokos mano vyras tiesiog nusprendė išeiti. Aš padariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, aš labai norėjau jį sugrąžinti dėl meilės jam, aš jo maldavau viskuo, aš pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą draugė ir ji pasiūlė man verčiau kreiptis į daktarą Ilekhojie, kad jis padėtų man išmesti susitaikymo burtą ir jį sugrąžinti. Aš neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Aš pranešiau daktarui Ilekhojie ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai prieš tris dienas. Jis užbūrė ir stebėtinai antrą dieną man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas nutiko, norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jei reikia pagalbos, taip pat galite susisiekti su daktaru Ilekhojie

    1) Meilės burtai
    2) Prarasti meilės burtai
    3) skyrybų burtai
    4) Santuokos burtai
    5) Įrišimo burtai.
    6) Išardymo burtai
    7) Pašalinkite buvusį meilužį
    8.) Norite būti paaukštintas savo biure/ loterijoje
    9) varpos padidėjimas
    10) nėštumo problema

    „WhatsApp Dr Ilekhojie“ (+2348147400259) arba el. Paštu (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  54. Svarsčiau savo operacijos galimybes, bet po to, kai mūsų vietinėje ligoninėje sutikau 65 metų moterį, kuri man pranešė, kad jai bus atlikta gimdos pašalinimo operacija- maniau, kad gali būti nepatartina patarti moterims nekreipti dėmesio į operaciją po menopauzės su mintimi, kad miomos susitrauktų. Yra mano kaimynė, kuri man davė kontaktą su daktaru Ilekhojie, kuris atsiuntė jai vaistažolių, o dabar ji yra visiškai laisva, o aš taip pat naudoju tas pačias žoleles ir jos greitai gerėja. Prašome susisiekti su juo, jei jums sunku atlikti operaciją, nes jo žolelės yra daug efektyvesnės. Prašome susisiekti su dr. Ilekhojie el. Paštu: (gethelp05@gmail.com) arba susisiekite su juo ir nurodykite jo numerį „Whatsapp“/„Viber“/„Telegram“ +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti

  55. LGBT bendruomenė. Mano istorija čia yra tikra ir tikra. Aš esu čia, kad liudyčiau, kaip DR Ilekhojie, kuris sugrąžino mano vyrą pas mane, mano vyras išsiskyrė su manimi dėl kito vyro, kurį jis sutiko savo darbo vietoje. DR Ilekhojie yra labai galingas, tikras ir unikalus žmogus, turintis ypatingų galių. Bandžiau gauti pagalbą iš daugelio vietų ir šaltinių, kad sugrąžinčiau savo vyrą, bet niekas nepadėjo, bet kai susisiekiau su DR Ilekhojie, jis man pasakė, kad viskas bus gerai ir turėčiau būti optimistiškas, kad mano vyras grįš. jis davė man instrukcijas, kurių reikia laikytis, ir aš jų laikiausi. didžiausią nuostabą, mano vyras man paskambino kitą dieną ir pradėjo manęs maldauti ir verkti telefonu, kad atleisčiau jam, aš jam atleidau ir priėmiau savo vyrą atgal, o dabar mes gyvename labai laimingi kaip šeima, dr. Ilekhojie vėl privertė mane nusišypsoti. mano vyras per 24 valandas grįš pas mane su savo ypatingomis galiomis ... Jei susiduriate su santuokos, santykių problemomis ir turite panašių problemų, susisiekite su DR Ilekhojie, dabar jis jums padės. Čia yra DR Ilekhojie kontaktas: EMAIL on :: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP IR CALL: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  56. Aš ką tik susigrąžinau savo buvusį vyrą padedamas daktaro ISIKOLO meilės burtų ekspertų. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, tai buvo tik 3 mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju kūdikiu. Aš norėjau jo atgal. Aš padariau viską, kad pasiekčiau, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau jį sugrąžinti dėl meilės jam, aš maldavau viską, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė man verčiau kreiptis į burtininką, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Aš neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Aš parašiau žinutę burtų vedėjui, pavadintam DR ISIKOLO, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai prieš 48 valandas. Jis užbūrė ir po 48 valandų mano vyras man paskambino. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas nutiko, norėjo, kad grįžčiau pas jį. Gavau tikrą pagalbą, kaip ir daugelis kitų, ir tai tikrai nuostabu. kreipkitės pagalbos į DR ISIKOLO dabar. Čia jo kontaktinis el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com, Taip pat galite jį WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  57. Šiandien esu laimingiausias žmogus žemėje, nes šiandien mano penkerių metų bėgantis meilužis grįžo pas mane ant kelių su ašaromis akyse ir maldavo man atleisti ir priimti jį atgal. Mačiau jo dėkingumo įrašą internete, kur mergina paskelbė apie tai, kaip daktaras Ilekhojie padėjo jai susitaikyti su 5 metų meilužiu. Nusprendžiau su juo susisiekti ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, nes jis ketina už mane atlikti susitaikymo maldas. Per vieną maldos naktį Phelanas, kuris mane beveik metus ignoravo, pirmasis paprašė mūsų eiti į pasimatymą, kuris vėliau baigėsi labai smagiai. dabar mes laimingi kartu ir gyvename kartu. Tai tarsi svajonė, bet aš ją išgyvenu. Jei buvote mano batai ir jums reikia pagalbos, rašykite el. Paštu daktarui Ilekhojie (gethelp05@gmail.com) arba siųskite jam žinutę +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  58. Kelis kartus Kenny grasina išsiskirti su manimi, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai nusiminusi ir sutrikusi, kol vienas mano senas draugas man papasakojo apie burtininką internete dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms santykių ir santuokos problema dėl meilės burtų, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti. procesus ir patikino mane savo noru. „Wiithin 28 Hours“ Kenny paskambino man ir pradėjo atsiprašyti, kad pabudo apmąstydamas viską, ką man padarė. Buvau labai sukrėstas, nes Kenny ne visada yra tas, kuriam nieko gaila, bet nuo to laiko jis tapo mylintis ir rūpestingas. Jei jums reikia panašios pagalbos, čia yra jo kontaktas .. SKAMBINTI/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 arba el. (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  59. Tai liudijimas, kurį pasakysiu kiekvienam, kad išgirstų. buvau vedęs ketverius ketverius metus ir penktaisiais santuokos metais kita moteris turėjo burtą, kad atimtų iš manęs meilužį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, o mes kentėjome dvejus metus, kol turėjau omenyje įrašą, kuriame vyras DR WALE kažkam padėjo, ir aš taip pat nusprendžiau su juo susisiekti, kad jis padėtų man parvežti savo vyrą namo ir patikėk manimi, kad aš tiesiog atsiųsiu jam ir savo vyrui savo nuotrauką ir po kelių savaičių, kaip jis man sakė, mačiau, kaip į namus įvažiavo automobilis ir štai tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų panašioje situacijoje susitikti su šiuo vyru ir sugrąžinti savo meilužį savo „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 ARBA el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  60. Aš esu čia, norėdamas girti dr. Ilekhojie, kuris išpildė mano troškimą. Prieš pandemiją aš ir mano 5 metų vyras turime problemų ir jis išsikraustė iš namų. Tai buvo pragaras būti vienam tuo metu, nes aš buvau viena su savo vaikais ir jie visais būdais norėjo savo tėčio. Aš verkiau visą naktį ir turėjau aiškintis, kai mano vaikai paprašė tėvo, o po kelių mėnesių jis man įteikė skyrybų dokumentus ir tai mane sulaužė. Vieną iš savo dienų parke sutikau Melissą, kuri man suteikė kontaktą su daktaru Ilekhojie. Pasikalbėjusi su juo, turėjau mažai ramybės ir užtikrintumo, kai jis pažadėjo, kad mano vyras grįš po kelių dienų. Aš padariau viską, ko jis paprašė, ir parūpinau viską, ko jam reikėjo. Praėjus lygiai trims dienoms, mano vyras atėjo vėlai vakare ir praktiškai maldavo, kad pamirščiau skyrybas ir sutikčiau, kad jis grįžta namo. Buvau apstulbusi, nes nesitikėjau rezultatų taip greitai.

    Ačiū, daktare Ilekhojie, nors šio įrašo nematysite. Jei atsidursite tokioje situacijoje kaip mano, maloniai pasikalbėkite su daktaru Ilekhojie, ir aš jus patikinu, kad jis visada turi sprendimą. Paštas: gethelp05@gmail.com „WhatsApp“ arba „Viber“ +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  61. Ačiū, pone, už nuoširdžius burtus. Aš vardu Zara Matteo. Tai tikrai neįtikėtina, ir aš niekada gyvenime nieko panašaus nepatyriau. Prieš susitikdamas su jumis, pone, aš išbandžiau visas galimas priemones, kad galėčiau susigrąžinti savo vyrą, bet iš tikrųjų supratau, kad man nieko nepavyksta ir kad mano vyras man sukėlė daug neapykantos. Maniau, kad nėra vilties vėl susitikti su buvusiu vyru. Bet kai perskaičiau gerus atsiliepimus apie tai, kaip DR ISIKOLO padeda kitiems, nusprendžiau su juo susisiekti. pabandyti ir aš padariau viską, ką jis man nurodė, ir aš juo pasitikėjau ir vykdžiau jo nurodymus taip, kaip jis man garantavo per 48 valandas, ir būtent tada mano buvęs asmuo man paskambino. Pone, dabar esame labiau patenkinti nei bet kada. Viskas atrodo tobula ir taip natūralu! Labai ačiū, pone, už jūsų autentiškus ir neginčijamus susitikimo burtus. čia vėl jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  62. Prieš penkias savaites mano vaikinas išsiskyrė su manimi. Viskas prasidėjo, kai išvykau į vasaros stovyklą, bandžiau su juo susisiekti, bet nepavyko. Taigi, kai grįžau iš stovyklos, pamačiau jį su jaunąja moterimi besibučiuojančią savo miegamajame, buvau nusivylęs ir tai man suteikė bemiegę naktį. Aš maniau, kad jis vėl atsiprašys, bet jis neatvyko beveik tris savaites, aš buvau tikrai sužeistas, bet ačiū DR WALE už viską, ką jis padarė, aš susipažinau su DR WALE per savo paiešką internete, nusprendžiau su juo susisiekti jo „WhatsApp“ +2347054019402 jis pažadėjo mano vaikiną vos per kelias savaites. jis man taip pat sakė mokėti už visus būtinus daiktus, kuriuos aš sumokėjau už juos visus, ir taip pat vykdė jo nurodymus. šiandien esu tikrai laiminga, nes dabar su mano vaikinu palaikome gerus santykius. dar kartą galite pasiekti DR WALE „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  63. Laba diena, skaitytojai laiko save laimingais, jei ketinate skaityti, aš porą mėnesių nebuvau santuokoje, o mano sutuoktinis pažadėjo daugiau niekada manęs nekalbėti, visa tai atsitiko taip, tarsi kažkas manipuliuotų mano vyru , Nenoriu jo prarasti, todėl ieškau pagalbos internete, kai pamačiau vyrą, kuris kalbėjo gerus dalykus apie daktarą Ajayi, galingą burtų ratuką, jis aprašė, kaip daktaras Ajayi padėjo jam atgauti savo pareigas kaip direktorė didelėje įmonėje ir kaip jam sekasi gyventi dėl to. Aš susisiekiau su gydytoju Ajayi ir paaiškinau jam savo situaciją, jis man pasakė, ką reikia padaryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Kai rašau tai, mano vyras žiūri į sportą, visa tai dėka daktaro Ajayi turiu šeimą. Jei susiduriate su bet kokiu gyvenimo iššūkiu ir norite ilgalaikio sprendimo, dr. Ajayi yra geriausia išeitis. susisiekite su juo „Whatsapp“ / „Viber“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  64. Tai veikia! Mano buvęs užblokavo mane visose platformose. Tai užtruko šiek tiek laiko, maždaug du mėnesius, bet jis mane atrakino tik po kelių valandų po to, kai užkalbėjo DR ILEKHOJIE! Nepasiduok! TAI VEIKIA! kreipkitės pagalbos į daktarą Ilekhojie. mes vėl kartu. Pasitikėk šiuo procesu..Čia jo kontaktas..Kas jam skirtas: +2348147400259 arba parašyk jam elektroniniu paštu: (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  65. Mano vardas Mellisa Hannah, aš niekada netikėjau meilės burtais ar magija, kol vieną kartą nesusitikau su šiuo ypatingu burtininkų ratuku, kai išvykau į Afriką vykdyti kažkokio verslo .. Jis tikrai galingas. Moteris, su kuria norėjau susituokti, paliko mane 1 savaitę iki mūsų ravėjimo ceremonijos ir mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Ji buvo su manimi 7 metus ir aš ją labai myliu .. ji paliko mane dėl kito vyro be jokios priežasties. Kai aš paskambinau ji niekada neatsiliepė nuo mano skambučių ir nenori matyti manęs šalia savęs ... taigi, kai papasakojau vyrui, kas atsitiko. jis padėjo man perskaityti kai kuriuos dalykus, o po skaitymų privertė mane suprasti, kad kitas vyras padarė keletą burtų dėl mano žmonos ir tai yra priežastis, kodėl ji mane paliko ... jis man pasakė, kad padės man užburti burtą, kuris ją sugrąžins. Iš pradžių buvau skeptiškas, bet ką tik pabandžiau ... Per 2 dienas , ji pati man paskambino ir atėjo pas mane atsiprašydama ... Negaliu patikėti, kad ji kada nors vėl gali sugrįžti pas mane, bet dabar džiaugiuosi, kad ji grįžo ir dabar esame susituokę su gražiais vaikais ir gyvename kaip laiminga šeima. į forumo pjūvį visiems reikia vyro.Jo el. pašto adresas yra
    Skambinkite/WhatsApp: +2347055691377 arba
    Paštas: drayo47373@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  66. KAIP GAUČIAU NUOTARPĄ NAMUOSE, PADEDAMA NAUDOJANT TIKRĄ IR TIKRĄ internetinės meilės rašybos ratuką DR. WALE WHATSAPP/„Viber“/telegrama: +2347054019402
    Labai džiaugiuosi galėdamas rekomenduoti DR WALE visiems, kuriems tikrai reikia pagalbos sutrikusiems santykiams ir santuokai ištaisyti. Radau DR WALE internete, man labai reikėjo pagalbos, kad sugrąžinčiau savo buvusį vyrą. jis paliko mane dėl kitos moters. Viskas įvyko taip greitai ir aš neturėjau jokios įtakos situacijai. jis ką tik paliko mane po trejų mūsų santuokos metų be jokio paaiškinimo. Aš buvau labai susirūpinęs ir negalėjau valgyti, kol prisijungiau prie interneto ir radau liudijimus apie DR WALE, todėl nusprendžiau susisiekti su DR WALE per jo „WhatsApp“ ir aš jam viską paaiškinu, kad jis padėtų man užkalbinti meilę, kad padėtų mums vėl susiburti. Netrukus po to, kai jis padarė burtą, mano vyras vėl pradėjo rašyti žinutes ir skambinti man. jis pasakė, kad jai gaila, ir pasakė, kad aš esu svarbiausias žmogus jo gyvenime ir jis tai žino dabar. taip pat galite skubiai kreiptis pagalbos į DR WALE.
    „WhatsApp“/„Viber“/telegrama jam: +2347054019402 ARBA
    Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  67. Loterijoje žaidžiu nuo 19 metų, o dabar man 47 metai, tai reiškia, kad loterijoje žaidžiu 28 metus. Didžiausia mano gyvenime laimėta suma buvo 1200 JAV dolerių. Tačiau vieną dieną mano istorija virsta istorija, kai internete radau šio žmogaus vardą, kad jis yra geriausias, kai reikia laimėti loterijoje. Šis žmogus yra labai galingas loterijos burtininkas, kuris pateikia skaičius, kurie niekada negali žlugti. Po daugelio metų vargo ir pastangų laimėti loterijoje pagaliau laimėjau didelę sumą, kurią galėsiu sukurti savo šeimai ir sumokėti sukauptas skolas. Čia yra jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com arba „WhatsApp“ +2348147400259

    Jis specializavosi šiuose burtuose:

    *MEILĖS burtai
    *SANTUOKOS BURBIMAI
    *Pinigų burtai
    *Grožio burtai
    *TURTOS BURBIMAI
    *LYTINIS PATVIRTINIMO BURBAS
    *ŽIVO GYDYMO BURTYS
    *KASINO Burtai
    *Pašalinkite prakeikimo burtus
    *APSAUGOS BURBIMAI
    *Loterijos burtai
    *Sėkmės burtai
    *VAISOS BURVIMAI

    AtsakytiPanaikinti
  68. Lygiai per 5 metus santuokoje su mano vyru, turinčiu 2 vaikus, mano vyras pradėjo keistai elgtis ir išeiti su kitomis damomis ir parodė man šaltą meilę, keletą kartų jis grasina manimi skirtis, jei išdrįsiu jį apklausti apie jo romaną su kitomis damomis, Buvau visiškai nusiminusi ir sutrikusi, kol vienas mano senas draugas papasakojo man apie burtininką internete, kuris meilės burtų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų. Iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su juo, jis padėjo man užburti meilės burtą ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti, dabar jis nustojo eiti kitos ponios ir jo su manimi gera ir tikra. Susisiekite su šiuo puikiu meilės burtų ratuku, kad jūsų santykių ar santuokos problema būtų išspręsta šiandien: kahunahelp@yahoo.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348152645800

    AtsakytiPanaikinti
  69. Mano vardas Lizzy, aš važiavau Meksikoje.
    Labai džiaugiuosi, kad paskelbiau šį liudijimą čia, kaip puikus burtų ratas padėjo man sugrąžinti savo gyvenimo meilę. Žinau, kad yra daug tokių moterų kaip aš, kurios tiek daug padarė, kad susigrąžintų savo vyrus ar vieną kartą mylėtųsi. Norėčiau jums pasakyti, kad daugiau nežiūrėkite čia, nes atsakymas yra čia pat. Aš nuoširdžiai tikiu, kad jei yra iki penkių burtininkų, tokių kaip Dr.Pellar, šis pasaulis būtų geresnė vieta. Mačiau žmonių, besiskundžiančių, kaip netikri burtai žadėjo jiems padėti, bet negalėjo, bet su Dr.Pellar sakau, kad tavo problema jau išspręsta. Mes su vyru buvome vieni 4 mėnesius ir aš negalėjau be jo gyventi. Aš stengiausi viską atgauti, bet tai nepadėjo, kol nepamačiau daugybės liudijimų apie burtų ratą, pavadintą „Dr.Pellar“ ir koks puikus jo darbas. ir aš iš karto susisiekiau su juo elektroniniu paštu ir žengiau jo prašomą žingsnį, o kitas 48 valandas mano mylimasis man paskambino ir norėjo man atleisti ir kad jis nieko daugiau nenori, kaip tik turėti mane po ranka amžinai. Mane pripildė tiek džiaugsmo ir laimės, kad radau Dr.Pellar. Tikiuosi, kad visi čia ras mano liudijimą ir per 48 valandas atgavo mano vyrą, kaip man pasakė dr. drpellar@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  70. Šiandien aš tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenime. Mano vardas Dora Leon. jo užkalbėjimas yra toks efektyvus ir greitas, ir aš niekada nemačiau tokio naudingo žmogaus kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios aš nesitikėjau, aš susidūriau su žmonėmis, kurie kalbėjo apie jo puikų burtų darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau su juo, jis nedelsdamas atsakė ir paklausti apie mano problemą, aš jam ašaromis paaiškinu, jis man pasakė, kad susisiekdamas su juo neturėčiau jaudintis, kad mano vyras grįš pas mane, nes aš vis dar jį myliu, buvau nustebęs. Iš karto paklausiu, ką darysiu, kad susigrąžinčiau savo vyrą. Jis per 48 valandas vėl sujungė mane ir mano vyrą ir meilė bei laimė buvo atkurta. Ačiū DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite jam padėti. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com. Galite jį Whatsapp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  71. Tai yra gražiausias dalykas, kurį aš kada nors gyvenime patyriau, niekada negalvojau, kad vėl šypsosiuosi, mano vyras dvejus metus paliko mane su dviem vaikais, visi bandymai jį sugrąžinti nepavyko ir aš labai norėjau jį sugrąžinti parsinešti namo. Maniau, kad daugiau jo nebepamatysiu, kol internete nesutiksiu ponios, vardu Sally, kuri papasakojo apie burtų vediklį, pavadintą Dr.Ayo. Ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, o aš su juo susisiekiau ir jis patikino, kad per 72 valandas mano vyras su manimi grįš, aš jaučiuosi laimingas, kai tai gavau iš jo. Grįžo per mažiau nei 72 valandas ėmė maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnio darbas, todėl iki šiol vis dar stebiuosi šiuo stebuklu, nes jis tiesiog per daug tikras, kad būtų tikras. Žinau, kad yra tiek daug moterų, turinčių tą pačią problemą, bet šiandien sakau jums, kad yra sprendimas. Visiems, kuriems reikia jų pagalbos, tai yra el. Pašto adresas; drayo47373@gmail.com arba „Whatsapp“ jam telefonu +2347055691377

    AtsakytiPanaikinti
  72. Sveiki žmonės, aš nežinau, kokia jūsų problema, bet noriu, kad jūs žinotumėte, jog nėra problemos be sprendimo, jei tik ieškote pagalbos iš tinkamo šaltinio, mano 15 metų žmona nori skyrybų, su kuriomis aš nesutinku, nes Vis dar myliu ją visa širdimi. Aš naudoju daugybę būdų, kaip įtikinti ją pasilikti, bet ji buvo tvirtai nusiteikusi, buvau internete, kaip ir kas antrą dieną, kai pamačiau liudijimą apie daktarą Ajayi, galingą dvasinį žmogų, kuris sprendžia sugedusių namų problemas, susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo situaciją ir nuo tada, kai aptariau su daktaru Ajayi, mano namuose viskas pasikeitė į gerąją pusę. Daktaras Ajayi padarė meilės burtą, dėl kurio mano žmona vėl pamišo, įsimylėjusi mane, ir ji pamiršo apie skyrybas. Dabar su savo vaikais gyvename laimingesnį gyvenimą, jei jums reikia burtų metėjo pagalbos, galite pasitikėti daktare Ajayi. Susisiekite su juo „Whatsapp“ / „Viber“: +2347084887094 ARBA el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  73. Noriu pasinaudoti šia galimybe padėkoti šauniam žmogui, vadinamam daktarui Ajayi, kuris padėjo man susigrąžinti sužadėtinį po šešių mėnesių išsiskyrimo, jo burtų galios buvo perduotos jo protėvio, aš niekada netikiu burtais, bet nusprendžiau jam duoti pabandyk, tiesą sakant, jis mane nustebino savo didele rašybos galia. Aš niekada negalvoju, kad darau tokį liudijimą, bet tai darau, nes esu kupinas džiaugsmo, nes dabar esu laimingai vedęs. taigi, jei jums reikia bet kokių burtų rašytojo pagalbos, turėtumėte susisiekti su dr. Ajayi „WhatsApp“ arba „Viber“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    Taip pat galite kreiptis į jį dėl šių dalykų:
    1. Loterijos burtai
    2. Vaistažolės, išgydančios bet kokį vėžį
    3. Darbo skatinimo burtai
    4. Burtas už gerus egzaminų pažymius
    5. Vaistažolės pastoti.

    Tiesiog kreipkitės į daktarą Ajayi dėl bet kokių fizinių ar dvasinių problemų ir atsisveikinkite su jomis.

    AtsakytiPanaikinti
  74. Gyvenimas su manimi nebuvo lengvas po to, kai mano santuoka iširo, kai mano vyras pasidavė skyryboms, bet dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE, kuris yra kaip Dievas žemėje, kad atkurtų mano iširusią santuoką savo galingu kerais. 6 mėnesius kentėjau nuo depresijos, bet šiandien labai džiaugiuosi, kad susipažinau su DR WALE, nes jo burtai tikrai privertė mane patikėti, kad burtai yra tikri ir jie veikia. Aš ėmiau visus nurodymus, kuriuos man davė DR WALE, nes jis pažadėjo, kad padarys mane laimingą ir didžiuojasi, ir iš tikrųjų viskas, kas nutiko, ir mano vyras grįžo prie manęs, gulėdamas ant žemės ir per kelias dienas maldavo manęs atleidimo. po to, kai susisiekiau su juo, ir dabar mes vėl esame tobulai susieti visam gyvenimui. Drąsiai galiu pasakyti visiems, kad DR WALE burtai yra patys geriausi ir galingiausi. Aš esu jam amžinai dėkingas iki laikų pabaigos. Taigi, galite susisiekti su juo el. paštu: WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  75. Laba diena, draugai, pagal profesiją esu slaugytoja, su sužadėtiniu draugavome 6 metus, bet turėjome rimtų problemų, nes jo mama nenori, kad susituoktume, ji naudojo kitą metodą, kad sūnus to nedarytų. susituokk su manimi, kol jis galiausiai išsiskyrė su manimi be jokios priežasties, aš jį labai myliu, todėl ieškau greito sprendimo internete ir man pasisekė, kad radau daktarą Ajayi, puikų burtų raitelį, kurį jo protėviai palaimino su super galiomis. jam ir jis man, kas sukelia mūsų nesantaiką, ir papasakojo, ką reikia padaryti, kad vėl turėčiau ramybę santykiuose, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir šiandien mes laimingai susituokiame ir laukiamės pirmojo kūdikio. Jei turite problemų santuokos namuose arba norite, kad mylimasis susigrąžintų po išsiskyrimo, susisiekite su Dr Ajayi dabar, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą el. paštu: drajayi1990@gmail.com arba Whatsapp / Viber numeriu: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  76. Įsivaizduokite, kad per naktį tapsite nepaprastai turtingi. Būti kelių milijonų dolerių loterijos laimėtoju tikrai pakeis gyvenimą beveik kiekvienam loterijos laimėtojui. Žinau, kad daugeliui žmonių būtų įdomu, kaip aš laimėjau loterijoje. Ar patikėtumėte, jei pasakyčiau, kad tai dariau su burtų liejimu? Sutikau šį garsųjį burtininką, žinomą kaip daktaras Ilekhojie, ir jis tai padarė už mane. Kad ir kaip mane šokiravo mano garsusis komentaras spaudai: „Aš eisiu pasislėpti savo lovoje“. Niekada netikėjau, kad daktaras Ilekhojie per naktį mane praturtino. Jei norite turėti galimybę laimėti ir tapti labai turtingu, kaip ir aš, susisiekite su daktaru Ilekhojie adresu gethelp05@gmail.com ARBA WHATSAPP HIM telefonu +2348147400259 ir tikrai laimėsite.

    AtsakytiPanaikinti
  77. DR ISIKOLO yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Mano vardas Loreta Emilio. Iš pagarbos tau ir tavo burtams turiu visiems pranešti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau ateiti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su DR ISIKOLO. Po meilės burto, po 48 valandų pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū daktarui Isikolo. Visi, ieškantys tikro burtininko, turėtų susisiekti su DR ISIKOLO el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  78. Yra žmogus, kuriuo pasitikiu ir jis daro stebuklus burtais, jo vardas DR WALE. prieš devynerius metus jis savo burtais išgelbėjo mano santuoką. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų ir tai buvo labai gėdinga, gėdinga ir skaudu, aš pradėjau ieškoti pagalbos internete, kai pamačiau įvairius liudijimus, kuriuose žmonės vertino DR WALE už tai, kad padėjo atkurti santykius, todėl susisiekiau su juo per WhatsApp: +2347054019402 padėti, o jis atsakė ir pažadėjo savo burtais padėti man atkurti santuoką. Aš padariau taip, kaip jis man nurodė, o po kelių dienų mano vyras grįžo klūpėdamas maldaudamas jam atleisti ir priimti jį atgal. Jis atšaukė skyrybas, Jau devyneri metai ir mes vis dar laimingai susituokę. Aš ir toliau vertinsiu DR WALE, nes jis yra Dievas žemėje. Jis taip pat gali jums padėti. Susisiekite su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti


  79. Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą moterį, su kuria susipažino darbe, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame sakoma, kad daktarė Ilekhojie padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, todėl paėmiau komentare nurodyto daktaro Ilekhojie el. laišką ir išsiunčiau el. jam apie mano problemą ir jis man atsakė ir patikino, kad per dvi dienas susigrąžins mano vyrą, o mano didžiausiam nustebimui, mano vyras sugrįžo pas mane po dviejų dienų, kaip pažadėjo daktaras Ilekhojie, o dabar mano vyras. vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie el. paštu: gethelp05@gmail.com arba „WhatsApp“ telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti

  80. Aš sutikau galingą burtų ratuką, pavadintą Dr Ilekhojie, jis tikras, sąžiningas ir tikras. Jis padėjo man susigrąžinti savo meilužį, nėra blogo ar neigiamo poveikio. Susitaikymo burtažodis vėl sujungė mane ir Dantę. Suveikė po trijų dienų, kaip ir žadėjo. Dantė grįžo pas mane, atsiprašė, kad išvyko, o dabar mes vėl kartu ir tokie laimingi kaip visada... Skatinsiu ir rekomenduosiu visiems susisiekti su daktaru Ilekhojie ir paprašyti jo pagalbos. Tiesiog pasakykite jam savo situaciją ir jis jums padės... Čia jo kontaktas... WhatsApp jam: +2348147400259, El. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  81. Metu iššūkį visiems, kurie bandė gauti pagalbą, bet nepasisekė. DR WALE gali padėti išspręsti šias problemas:
    *Sugrąžinti savo partnerį / sutuoktinį, kuris paliko jus dėl kito asmens.
    * Sustabdykite savo partnerį / sutuoktinį nuo apgaudinėjimo ir išlikite ištikimi tik jums.
    *Tavo svajonių vyras/moterys vis pabėga nuo tavęs
    *Sėkmės egzaminuose ir darbo pokalbiuose
    *Jei esate atleistas ir norite, kad jūsų viršininkas prašytų grįžti, nepaisant to, kas nutiko.
    *Sėkmė loterijos piniguose arba labai rimtose teismo bylose.
    * Sujunkite / suriškite iširusias šeimas.
    *Skubios mirties burtai
    *100% GARANTIJA PER SAVAITES

    SUSISIEKITE SU DIDŽIUJU RABUOTOJU, DR VELĖ:

    WhatsApp / Viber: +2347054019402
    El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti

  82. Su vyru esame susituokę daugiau nei 10 metų. Susipažinome, kai man buvo 18, o jam – 21. Mes kartu išgyvenome daug emociškai. Mūsų santuokoje buvo keletas didžiulių muštynių ir skaudžių situacijų, bet atrodė, kad visada išeidavome stipresni kitoje pusėje. Iš netikėtumo mano vyras ką tik pradėjo kalbėti apie skyrybas, buvau visiškai prislėgta, kol radau daktaro Ilechodžio numerį ir jis mūsų vardu atliko susitaikymo burtą. Nepatikėsite, kad mano vyras man paskambino tiksliai tuo metu, kai daktaras Ilekhojie pasakė, kad paskambins, ir aš buvau visiškai nustebinta! Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Jo kontaktinis el. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / WhatsApp šiuo numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  83. Aš taip džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. „Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik 2 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, kokia dėkinga esu Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog dingo. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane! Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu.. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką arba grąžintumėte buvusį meilužį. El. paštas: gethelp05@gmail.com/ Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  84. Aš sutikau galingą burtų ratuką, pavadintą Dr Ilekhojie, jis tikras, sąžiningas ir tikras. Jis padėjo man susigrąžinti savo meilužį, nėra blogo ar neigiamo poveikio. Susitaikymo burtažodis vėl sujungė mane ir Eliotą. Suveikė po trijų dienų, kaip ir žadėjo. Elliotas grįžo pas mane, atsiprašė, kad išvyko, o dabar mes vėl kartu ir tokie laimingi kaip visada... Skatinsiu ir rekomenduosiu visiems susisiekti su daktaru Ilekhojie ir paprašyti jo pagalbos. Tiesiog pasakykite jam savo situaciją ir jis jums padės... Čia jo kontaktas... WhatsApp jam: +2348147400259, El. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  85. Aš labai mylėjau savo vyrą, nors jis sudaužė mano širdį. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame sakoma, kad daktarė Ilekhojie padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, todėl paėmiau komentare nurodyto daktaro Ilekhojie el. laišką ir išsiunčiau el. jam apie mano problemą ir jis man atsakė ir patikino, kad per dvi dienas susigrąžins mano vyrą, o mano didžiausiam nustebimui, mano vyras sugrįžo pas mane po dviejų dienų, kaip pažadėjo daktaras Ilekhojie, o dabar mano vyras. vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie el. paštu: gethelp05@gmail.com arba whatsapp telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  86. VEIKSMINGAS IR GALINGAS RAŠBOS RAKTAS INTERNETU WhatsApp/Viber +2347054019402 Tai tikrai pasiteisino ir aš didžiuojuosi tai liudydamas. Mačiau įrašą apie tai, kaip ponia susigrąžino savo vyrą padedama DR WALE, kuris padėjo jai susigrąžinti vyrą. Aš ir mano vyras išsiskyrėme ketverius gerus metus ir kelis mėnesius. Nors niekada netikėjau dvasiniu darbu, nenoriai bandžiau jį, nes buvau beviltiška, tačiau mano didžiausiai nuostabai DR WALE padėjo man susigrąžinti vyrą ir dabar mano santykiai yra tobuli, kaip jis pažadėjo. Visam laikui susigrąžinus buvusįjį, ne tik sugrąžinsite mylimą žmogų, bet ir vėl įžiebs jūsų meilužio jausmus, kad būtumėte kiek įmanoma laimingesni su tuo žmogumi. Mano vyras dabar elgiasi su manimi kaip su karaliene ir visada sako, kad mane myli. Jei išgyvenate sunkumų santykiuose, susisiekite su DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  87. Po 8 santuokos metų su vyru, auginančiu 3 vaikus, mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis damomis ir rodė man šaltą meilę – keletą kartų grasino, kad išsiskirs, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo romaną su kitomis moterimis, su dr Ilekhojie. sugebėjo neleisti jam susitikti su moterimi. Dabar mano vyras visą savo laiką po darbo praleidžia su manimi ir mūsų vaikais, o mano namuose dabar yra tiek daug džiaugsmo. Galite kreiptis į jį dėl bet kokios pagalbos santuokoje. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba SKAMBINTI ?:/What-Sapp: +2348147400259 Ačiū, pone

    AtsakytiPanaikinti
  88. Kviečiame perskaityti mano susitikimą su DR WALE, galingu dvasingu žmogumi, kurį jo protėviai palaimino, kad jis išgydytų ligas žolelėmis ir taip pat atkurtų sugedusius namus. Sutikau DR WALE, nes mano mylimas vyras nori, kad mes išsiskirtume, ir tai yra palaiminta po dešimties santuokos metų. su dviem mielais vaikais, berniuku penkerių metų ir mergaite dvejų metų, jis išvedė mūsų dukrą iš namų ir liko su mama, o aš maldauju, kad jis grįžtų namo, bet jis atsisakė, buvau labai sutrikęs, todėl ieškojau pagalbos. Skaičiau apie DR WALE, kaip jis padėjo moteriai susilaukti kūdikio po devynerių metų be vaiko, susisiekiau su DR WALE jam paaiškino savo situaciją, jis paprašė informacijos apie save, kurią jam pateikiau. po konsultacijos jis man pasakė, ką reikia daryti, ir aš padariau taip, kaip buvo nurodyta, nes rašau tai, mano vyras dirba biuro darbą svetainėje. Jei jums reikia tikro dvasingo žmogaus pagalbos DR WALE yra paskutinė jūsų stotelė, susisiekite su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  89. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik 2 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, kokia dėkinga esu daktarė Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog dingo.
    Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane! Mes vėl laimingai gyvename kartu. Susisiekite su juo per Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  90. Niekada nežinojau, kad egzistuoja loterijos burtai, kol pas daktarą Ilekhojie nenurodė kaimynas. Pastaruosius 7 metus žaidžiau „powerball“ žaidimais ir niekada nelaimėjau daugiau nei 2000 USD, bet po to, kai susisiekiau su daktaru Ilekhojie, papasakojau jam savo ankstesnę patirtį žaidžiant loterijoje, iš kurios niekada nelaimėjau didelės sumos, o daktaras Ilekhojie papasakojo, ką bus daroma meldžiantis ir ruošiant man loterijos burtą. Jis tai padarė ir davė man keletą skaičių, kad galėčiau žaisti loterijoje. Iš pradžių viską suvokiau kaip pokštą, kol po savaitės man atsiuntė el. laišką, kai laimėjau 343 000 USD. Tą akimirką buvau sukrėstas ir nustebintas, nes pagaliau buvo atsakyta į mano ilgai lauktas maldas ir dėkoju dr. Ilekhojie, kad padėjo man pakeisti mano ir mano kartų finansinę būklę. Jei norite laimėti didelę sumą kitame loterijos žaidime, susisiekite su gydytoju Ilekhojie. Rašykite jam el. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite / WhatsApp šiuo numeriu +2348147400259, jei norite nedelsiant atsakyti

    AtsakytiPanaikinti
  91. Praėjusiais metais mano sužadėtinis paliko mane tik todėl, kad pagavau jį apgaudinėjantį mane su kita moterimi savo namuose, nuo tada jis nustoja man skambinti, rašyti žinutes ir net ateina į namus manęs paklausti. Buvau tokia pikta ir pikta, todėl man reikėjo pagalbos pertvarkyti savo santykius. Susisiekiau su daktaru ir viską jam paaiškinau, jam paaiškinęs jis man pasakė, ką daryti ir aš tai padariau, tada jis atliko susitaikymo ritualą, kad grąžintų jį pas mane. Po 24 valandų mano vaikinas man paskambino ir pradėjo maldauti, kad priimtu jį atgal. Jei norite, kad jūsų meilužis susigrąžintų, susisiekite su Docu dabar (gethelp05@gmail.com arba whatsapp: +2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  92. Po 10 santuokos metų aš ir mano vyras ginčijomės, kol galiausiai jis mane paliko ir persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, o vaikai manė, kad daugiau niekada nepamatys savo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, mano širdis buvo pilna liūdesio ir skausmų, nes aš tikrai mylėjau savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis grįžtų pas mane, buvau labai nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ilekhojie gali padėti greitai susigrąžinti buvusįjį. . Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė (susitaikymo burtą) už mane. Po 48 valandų mano vyras man paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgo manęs ir vaikų, taip nuostabu!! Taip jis tą pačią dieną grįžo su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Viskas dėka daktaro Ilekhojie. Štai jo kontaktas, jei jums reikia pagalbos santuokoje ar santykiuose: parašykite jam el. laišką adresu gethelp05@gmail.com arba tiesioginiu telefono numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  93. Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems dėl savo santykių, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus dėl kitos moters 3 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl tyrinėjau internetą ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad daktaras Ilekhojie gali padėti susigrąžinti meilužius. Susisiekiau su juo ir jis padarė man susitaikymo burtą. Mano nuostabai, po lygiai 3 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susijungėme ir mano šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su gydytoju Ilekhojie dėl sprendimo. Jo el. paštas: (gethelp05@gmail.com) Whatsapp/skambinkite (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  94. Dauguma žmonių į santuoką įeina su pakilia ir pilna nuotaika. Jie puikiai žino, į ką darosi, ir priima tai atvira širdimi. Nors galite sakyti, kad santuokose yra daug ažiotažų, ypač dienomis prieš vestuvių dieną, jūsų santykiuose gali kilti nesusipratimų. Su vyru pragarą išgyvenome labai ilgai. Padedamas daktaro Ilekhojie, man pavyko išspręsti savo santuokos problemą ir dabar pagaliau randu laimę savo santuokoje. Visiems, kurie išgyvena bet kokias santykių problemas ar mėgstate sugrįžti su buvusiuoju, pasiūlysiu susisiekti su geriausiu santykių patarimo specialistu, kuris sugrąžins laimę į jūsų namus. Galite susisiekti su puikiuoju daktaru Ilekhojie per WhatsApp: +2348147400259 arba Siųsti el. laišką {gethelp05@gmail.com} Jis visada pasiruošęs padėti žmonėms ir sugrąžinti laimę į jūsų gyvenimą

    AtsakytiPanaikinti
  95. Labai džiaugiuosi, kad dalinuosi savo nuostabia patirtimi su galinguoju daktaru Ilekhojie, kuris padėjo man susigrąžinti savo vaikiną. Aš ir mano partneris turėjome daug problemų ir taip pablogėjome, kad išsiskyrėme. Aš verkiau akis, kol mano draugė, turinti tobulus santykius, nepasakė, kaip tai padarė, ir supažindino mane su daktaru Ilekhojie, o jis man pasakė, kad viskas bus gerai. Jis atliko galingą burtą man ir mano partneriui, kad susitaikytų, ir tiksliai po trijų dienų Hugo grįžo maldaudamas, kad aš jį atsiimčiau. Dabar esame laimingesni ir stabilesni, o Hugo pasikeitė į gerąją pusę. Jei santuokoje ar santykiuose esate panašioje situacijoje, susisiekite su Dr Ilekhojie per Whatsapp / Viber +2348147400259 arba atsiųskite jam el. laišką gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  96. Sveikiname visus, kurie skaito šį liudijimą. Mano vyras mane atstūmė po 5 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį užkeikė ir jis paliko mane ir mūsų vaikus kentėti. Vieną dieną, kai skaičiau žiniatinklį, šiuo adresu gethelp05@gmail.com pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos valdymas. Nusiunčiau jam žinutę jo adresu ir jis man pasakė, kad mano vyrą užkeikė moteris ir jis man pasakė, kad padės man jį grąžinti pas mane ir po 3 dienų. Aš juo tikėjau ir padariau viską, ką jis pasakė, ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis daktaras Ilekhojie turi galią sugrąžinti meilužius. Dabar esu laiminga su savo vyru. Dėkojame už Dr Ilekhojie Jo el. paštą: gethelp05@gmail.com arba jo telefono numerį: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  97. Visada žadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti jūsų el. laišką buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ilekhojie, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis tėvas, kokį tik pažinojau. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, dr. Ilekhojie, nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam / whatsApp telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  98. Mano buvęs vyras tikrai grįžo prie manęs klūpėdamas ir padovanojo rubino rožę, kad maldaučiau jį susigrąžinti. Jis gailėjosi ir gailėjosi, kad paliko mane ir sukėlė man skausmą po skyrybų, įvykusių praėjusiais metais. Ir visas šis stebuklas įvyko per 3 dienas nuo susisiekimo su gydytoju Ilekhojie. Šiandien esu pati laimingiausia moteris visame pasaulyje. Dr Ilekhojie jūs tikrai tai padarėte..Taip.. Šiandien man ir mano šeimai tai stebuklas, amžinas malonumas ir linksmumas. Esu toks laimingas ir nežinau, kiek dėkoti ir padėkoti jums, pone. Visam pasauliui susisiekite su juo, jei jums reikia skubios pagalbos susigrąžinti buvusįjį arba jei norite pataisyti nutrūkusius santykius. Dr Ilekhojie burtai yra atsakymas, čia jo el. pašto adresas; gethelp05@gmail.com ir WhatsApp numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  99. Sveiki visi, malonu pasidalinti puikiu liudijimu apie DR SUNNY, kuris sugrąžino mano šeimai laimę. Aš tikrai noriu pasakyti visam pasauliui, kad yra burtininkas, vardu DR SUNNY, kuris yra toks tikras ir tikras. Niekada netikėjau niekuo iš šių dalykų, bet kai 1 metams netekau žmonos, man reikėjo pagalbos, kol radau puikų burtininką, ir jis patikino, kad žmoną susigrąžinsiu vos per 48 valandas, bet turėjau abejonių. . ir po 48 valandų, kai burtininkas pasakė, kad suskambo mano telefonas ir stebėtina, kad mano žmona man neskambino pastaruosius 1 metus ir atsiprašė už patirtą skausmą. ji mane sukėlė ir pasakė, kad yra pasirengusi grįžti namo dėl manęs. Daktaras SUNNY tikrai leido jai suprasti, kaip stipriai ją myli ir kaip jam jos reikia. Jis taip pat atvėrė jai akis, kad įsivaizduotų, kiek meilės mes turime dalytis kartu. Ir toliau dalinsiuos šiuo liudijimu visame pasaulyje. Ačiū daktarui SUNNY už gerą darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Susisiekite su juo dabar, nes jis yra labai galingas ir visada jums padės. Tikėkite juo ir darykite tai, ko jis iš jūsų prašo, ir jokiu būdu neabejokite juo. jūsų WhatsApp +2348082943805 arba el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  100. Kai radau daktarą Ilekhojie, man labai reikėjo sugrąžinti savo buvusį meilužį. Jis paliko mane dėl kitos moters. Tai atsitiko taip greitai, kad aš neturėjau jokios nuomonės apie situaciją. Jis mane tiesiog išmetė po 3 metų be jokio paaiškinimo. Susisiekiau su gydytoju Ilekhojie ir jis man pasakė, ką turiu padaryti, kad galėtų man padėti, o aš padariau tai, ką jis man liepė, o po to, kai pateikiau tai, ko jis norėjo, jis atliko susitaikymo ritualą, kad padėtų mums sugrįžti. Netrukus po to, kai jis atliko savo ritualą, mano vaikinas vėl pradėjo man rašyti žinutes ir jautėsi siaubingai dėl to, ką ką tik mane išgyveno. Jis pasakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir dabar tai žino. Mes apsigyvenome kartu ir jis man buvo atviresnis nei anksčiau, ir pradėjo su manimi praleisti daugiau laiko nei anksčiau. Nuo tada, kai man padėjo daktaras Ilekhojie, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir arčiau manęs nei anksčiau. Labai rekomenduoju Dr Ilekhojie visiems, kuriems reikia pagalbos. Čia jo elektroninio pašto adresas; gethelp05@gmail.com WhatsApp numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  101. Šiuo metu neturiu daug ką pasakyti, o ne padėkoti daktarui Ilekhojie, kad išgelbėjo mane ir mano šeimą iš skurdo. Man patinka žaisti loterijoje, bet man visada svarbu laimėti didelį laimėjimą. Niekada nepamiršiu tos dienos, kai susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kurio loterijos burtai leido man laimėti 880 000 000 tūkstančių dolerių, vien tik suteikęs man tikrus laimėjimo skaičius per 3 dienas, kad galėčiau žaisti loterijoje po to, kai jis man paruošė loterijos burtą. Mano finansinė padėtis pasikeitė visam laikui ir po 5 metų lošimo loterijoje pradėjau gyventi savo svajonių gyvenimą. Ačiū, daktare Ilekhojie, už tai, kad esu labai dėkingas už viską, ką padarėte dėl manęs ir mano šeimos. Norėdami gauti daugiau informacijos apie Dr Ilekhojie, galite jam paskambinti arba parašyti žinutę per WhatsApp numeriu +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  102. Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems savo santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 3 vaikus dėl kitos moters 2 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį. Buvau įskaudintas ir sutrikęs. Man reikėjo pagalbos, todėl šiek tiek tyrinėjau internete ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad burtininkas daktaras Ilekhojie gali padėti susigrąžinti meilužius ir išsiskyrusias poras. Susisiekiau su juo ir jis padarė susitaikymo burtą mūsų vardu. Mano nuostabai, po lygiai trijų dienų mano vyras grįžo namo. Taip vėl susitaikėme ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. Ilekhojie, galingu rašybos specialistu dėl sprendimų. Paštu (gethelp05@gmail.com) arba tiesiogiai Whats App: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  103. Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. „Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik 3 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, kokia dėkinga esu daktarė Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane! Jei turite problemų santuokoje, susisiekite su Dr Ilekhojie adresu gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  104. Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. „Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik 3 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, kokia dėkinga esu daktarė Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane! Jei turite problemų santuokoje, susisiekite su Dr Ilekhojie per: (gethelp05@gmail.com) arba skambinkite / Whatsapp (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  105. Mano vyras paliko mane ir vaikus dėl vyresnės moters. Man buvo ne taip lengva.. Aš labai myliu savo vyrą ir nepraradau vilties ir nuolat meldžiausi, o Dievas pagaliau atsakė į mano maldas...ieškojau internete pagalbos, kaip suvienyti mane ir vyrą, nes taip mačiau daug liudijimų apie tai, kaip daktaras Ilekhojie padėjo tiek daug žmonių internete, ir aš nusprendžiau jį išbandyti... Susisiekiau su juo ir jam paaiškinau, ir jis patikino, kad mano vyras vis dar mane myli ir juo manipuliuojama. Taigi jis padėjo man nuimti apsiaustą nuo vyro akių ir grįžo prie senojo savęs bei tapo atsakingu tėvu ir vyru. Jei jūsų namai griūva arba turite problemų su savo partneriu, susisiekite su gydytoju Ilekhojie el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  106. Pastaruosius 4 mėnesius buvau tokia prislėgta ir stipriai sužalota po to, kai praradau savo vyrą dėl kitos moters, o mano piniginė padėtis taip pat pablogėjo, kad maniau, kad man teks iškelti bankroto bylą. Turėjau didžiulę skolą ir nežinojau, ką daryti. Iš visiškos ir visiškos nevilties susisiekiau su daugybe tų vadinamųjų asmenų, kurie žadėjo galingą magiją, raganavimą ar juodąją magiją. Nė vienas iš jų neveikė ir nė vienas nebuvo toks nuostabus, meilus ir šiltas, kaip buvo daktaras ozalogbo. Jis neabejotinai skiriasi nuo kitų burtininkų, todėl išgirdusi apie jo duotus pažadus, iškart pajutau viltį ir stiprybę. Jis neša grynumo ir dieviškos jėgos orą, kuris yra toks tyras ir gaivus kaip sniegas ant žemės. Paprašiau galingiausių daktaro ozalogbo burtų ir iškart pajutau palengvėjimą, kad turiu, kas už mane išspręstų mano problemas. Jo burtai padarė stebuklus ir aš dabar grįžau su savo vyru, o mano piniginės problemos išsisprendė savaime po laimėjimo loterijoje. Daktare ozalogbo, neįsivaizduoju, ką būčiau daręs, jei nepadėsite. Čia yra jo el. pašto adresas ozalogboshrine@gmail.com arba whatsapp +2348162562991, jis galėtų jums padėti bet kokioje situacijoje, kaip tai padarė dėl manęs......

    AtsakytiPanaikinti
  107. Es ļoti ilgu laiku spēlēju loterijas un man nekad nav paveicies. Es satiku draugu, kuram es sūdzējos par savu nespēju laimēt taustāmu summu, un viņš mani iepazīstināja ar Dr Ilekhojie, kurš palīdzēja viņam loterijā un laimēja 200 000 USD. Es sazinājos ar viņu caur viņu, un viņš man apliecināja, ka es laimēšu lielu laimestu, tiklīdz viņš izpildīs loterijas burvestību manā vietā. Viņš lūdza man dot viņam 48 stundas, lai viņš saņemtu visu, kas nepieciešams manai loterijas burvestībai, tāpēc es gaidīju 48 stundas, un viņš man uzdeva dabūt biļeti atkarībā no tā, cik daudz mana sirds izvēlas. Es nopirku Powerball biļeti un kļuvu par miljonāru, kad pienāca izloze. Tagad man ir pietiekami daudz naudas, lai izveidotu savu uzņēmumu pēc tam, kad biju gandrīz bez pajumtes. Paldies, Dr Ilekhojie, es esmu pateicīgs. Es atstāju viņa kontaktpersonu šeit ikvienam, kam nepieciešama veiksme, lai uzvarētu. Zvaniet viņam +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  108. Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, priėmęs faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Tik praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu šiandien išgyveni, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Daktaras Ajayi taip pat ruošia burtus, tokius kaip loterijos burtai, darbo burtai, burtai, skirti sustabdyti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai, norint tapti sėkmingu, turtingu ir galingo teismo teisingumo burtai E.T.C. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348057393990

    AtsakytiPanaikinti
  109. Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Ieškojau pagalbos visur internete ir tada pamačiau tiek daug žmonių komentuojančių apie daktarą Ilekhojie, gavau jo kontaktą iš komentarų ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip jis padės. susitaikysiu su juo per tris dienas. Praėjo lygiai mėnuo, kai su juo susisiekiau, ir su Mohu viskas buvo puiku, ir aš turėjau paskelbti šiuos komentarus, nes jis nusipelno visų pagyrimų už man pagalbą. Palieku čia jo kontaktą su visais sąžiningai el. paštu (gethelp05@gmail.com) arba susisiekiu su juo Whatsapp / Viber (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  110. Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, praėjusios savaitės trečiadienį taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusįjį. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau apie daktarą Ilekhojie, man buvo labai malonu su juo susisiekti. Jis man pasakė, ką turiu daryti, jis atliko susitaikymo burtą ir per 48 valandas Andy grįžo ir pradėjo prašyti atleidimo. Noriu padėkoti daktarui Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo el. paštu: (gethelp05@gmail.com) arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  111. Daktaras Ige Ajayi yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus rašybos ratukus ir nemačiau jokio rezultato. Tiesiog norėjau, kad pas tave atvykčiau anksčiau, iš tavęs gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Ige Ajayi. Po to, kai buvo atliktas meilės burtas, pagaliau per 24 valandas sulaukiau jo skambučio, kaip patikino daktaras Ige Ajayi. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū dr. Ige Ajayi. taip pat ruošia burtus, tokius kaip loterijos burtai, darbo burtai, burtai, skirti sustabdyti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai tapti sėkmingu, turtingu ir galingu teismo teisingumo burtai E.T.C. Visi, ieškantys tikro burtininko, turėtų susisiekti su dr. Ige Ajayi adresu: drigeajayi@gmail.com Taip pat galite jam paskambinti Whatsapp telefonu +234 (80)-5739-3990

    AtsakytiPanaikinti