2017 m. balandžio 12 d., trečiadienis

Žmogaus amžius priklauso nuo to,kaip jis jaučiasi

Papasakosiu apie vieną keistą ir kartu labai įdomų eksperimentą, kurį atliko Harvardo universiteto psichologijos profesorė Elen Langer.  Ji surinko grupę vyrų, kuriems buvo  75 metai ir vienai savaitei apgyvendino juos atokioje užmiesčio viloje. 

Eksperimento dalyvių buvo prašoma įsivaizduoti, kad jie persikelia 20 metų į praeitį.  Eksperimentas buvo atliktas 1975 metais, ir tai reiškia, kad jo dalyviai turėjo įsivaizduoti, kad atsidūrė 1955 metais.

Kad būtų tikriau, senukams leido su savimi pasiimti to laikotarpio (t. y. 1955-ųjų metų) laikraščių ir žurnalų.  Taip pat jų buvo paprašyta  ne tik rengtis, kaip jie rengėsi prieš dvidešimt metų, bet ir kalbėtis tarpusavyje tomis temomis, kurios jiems buvo aktualios tuo metu.

Efekto sustiprinimui kiekvienas dalyvis turėjo nešioti kortelę su savo nuotrauka iš to laikmečio.

Eksperimento dalyviai su malonumu žaidė jiems pasiūlytą žaidimą. Daugelis iš jų kalbėjo apie savo darbą, ir nors jau buvo pensininkai, laikydamiesi taisyklių apie tai pasakojo esamu laiku.

Šiuo eksperimentu profesorė siekė įrodyti, kad  žmogaus amžius priklauso nuo to, kaip jis jaučiasi. Eksperimentas pavyko.  Praėjus savaitei visi dalyviai taip pasikeitė išoriškai, kad aplinkiniai, kurie nežinojo apie atliktą eksperimentą, stebėjosi senukų atjaunėjimu.

1 komentaras:

  1. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti