2017 m. birželio 11 d., sekmadienis

S.Kovaliovas "Gyvenimo instrukcija" 2 dalis (su lietuviškais subtitrais)

Arūno Maniušio nuotr.

























Pagaliau laisvas šeštadienis.  Jau iš anksto buvau susiplanavusi užbaigti dar vieną S. Kovaliovo vebinaro "Gyvenimo instrukcija"  su lietuviškais subtitrais dalį. Galvojau, prisėsiu ir darysiu tol, kol padarysiu.  O tai vis po truputį, po mažmožėlį.  Tai orouostuose (Čarlio de Golio, Šeremetjevo, Borispolio), tai lovoje vakarais po darbo, tai dar kur, nutvėrusi laisvą valandėlę.

Prisėdau...  ogi žiūriu, kad prirašiau netgi daugiau nei vienai daliai.  Beliko iškarpyti nereikalingas vietas, priklijuoti pradžią pabaigą ir - įkelti.  Štai rezultatas!

Pasirodo, sušukau "Op!", neperšokusi griovio.  Įrašas, kaip išaiškėjo, besąs per didelis, kad jį būtų galima tiesiogiai įkelti į blogą.  Todėl spausk ant žemiau pateiktos nuorodos ir atsidarysi laidą Yotube kanale.

https://youtu.be/rz-cpd5M_J0



Šis video yra 2-oji dalis 3 valandas trukusio S.Kovaliovo vebinaro "Gyvenimo instrukcija".  Jame integralinio neuroprogramavimo autorius pasakoja apie 7 taisykles, kurios kaip 10 Dievo įsakymų, jų laikantis, suteiks gyvenimui komfortišką būvį ir galimybes  lengvai ir greitai siekti savo tikslų, augti ir tobulėti.  Beje, šiame video jūs galėsite gyvai pamatyti, kaip meistras praveda psichotechniką.  Demonstracijoje dalyvavo Inovacinių psichotechnologijų instituto specialistas Maratas Fazylovas.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą